کد خبر: 870756
تاریخ انتشار: ۱۵ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۳:۲۲
نماینده مردم کلیبر، هوراند و خداآفرین در مجلس گفت: رودخانه ارس به شدت در معرض آلودگی توسط کارخانجات ارمنستان است.

قلی الله‌قلی‌زاده با اعلام اين خبر در خصوص نتیجه نهایی علت تلفات ماهیان در رودخانه ارس گفت : با توجه به نمونه‌برداری از ماهیان زنده، نیمه زنده و مرده توسط تیم تحقیقاتی، موضوع ورود پساب صنعتی کارخانه‌های ارمنستان منتفی است.

وی با بیان اینکه تلفات ماهیان در پایین‌دست‌ سد ارس اتفاق افتاده که در آن منطقه نیز هیچ کارخانه یا تولید و غیره وجود ندارد، افزود: تیم دامپزشکی با نمونه‌برداری از ماهیان تلف شده همچنین ماهیان زنده و آب منطقه در حال بررسی علت اصلی این اتفاق هستند.

نماینده مردم کلیبر، هوراند و خداآفرین در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه موضوع ورود پساب صنعتی به رود ارس در منطقه مورد بررسی منتفی بوده و علت اصلی این اتفاق مسمومیت اعلام شده، ادامه داد: نتیجه نهایی و قطعی علت تلفات ماهیان رودخانه ارس روز دوشنبه توسط تیم دامپزشکی ارائه خواهد شد.

به گفته وي اگرچه علت تلفات ماهیان در ارس به دلیل پساب صنعتی ارمنستان نبوده ولی این به به آن معنا نیست که کارخانجات ارمنستان ارس را آلوده نمی‌کنند؛ زیرا رود ارس به شدت در معرض آلودگی توسط کارخانجات ارمنستان است.


نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار