کد خبر: 870753
تاریخ انتشار: ۱۵ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۳:۲۰
استاندار کرمان ازجذب سه میلیارد دلار تامین مالی پروژه های آبی، صنعتی و معدنی اين استان با کشورهای آلمان، واستراليا خبرداد.
علیرضا رزم حسینی در دیدار با سفیر استرالیا به پتانسیل و ظرفیت های اقتصادی کرمان اشاره کرد و گفت: این استان دارای معادن بزرگی همچون مس، ذغال سنگ و کرومیت است.
وی با بیان اینکه همکاری های خوبی بین جمهوری اسلامی ایران و کشور استرالیا در حوزه معادن وجود داشته است افزود : آمادگی همکاری کرمان با شرکت های سرمایه گذار استرالیایی در پروژه های اقتصادی این استان وجود دارد..
اين مقام با اشاره به ظرفیت قطب نیروگاه خورشیدی با سرمایه گذاری کشور آلمان اشاره كرد وادامه داد:استرالیا می تواند بیمارستانی مخصوص اتباع خارجی را در استان کرمان احداث کند و احداث این بیمارستان می تواند اقدامی ماندگار از سوی این کشور باشد.

سفیر کشور استرالیا نیز ضمن قدردانی از نماینده عالی دولت در استان کرمان گفت: پس از توافقات برجام فرصت های زیادی برای کشور ایجاد شد و نزدیکی خوبی بین شرکت های اقتصادی ایرانی و استرالیا پدید آمد که امید است که این نزدیکی ها گسترش یابد.
آیان بیگز با اشاره به سفر وزیر امور خارجه و وزیر امور اقتصادی کشور استرالیا به ایران طی دوسال گذشته، یادآورشد: در این سفر بدنبال آن هستیم که جاذبه های تاریخی و گردشگری استان کرمان را کشف کرده و صنعت توریسم و جهانگردی استرالیا را به سمت استان کرمان سوق خواهیم داد.
وي در خصوص پیشنهاد استاندار کرمان مبنی بر احداث بیمارستان مختص اتباع خارجی در استان کرمان، گفت: این پروژه جدی و بزرگی است که می تواند مورد مذاکره شرکت های استرالیایی قرار گیرد.


نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار