کد خبر: 870317
تاریخ انتشار: ۱۲ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۸:۱۶
داوید ویا که به تازگی به تیم ملی اسپانیا دعوت شده بعد از بازی تیم ملی کشورش مقابل ایتالیا و برد این تیم از احساسش گفته است.

به گزارش خبرگزاری مهر، در دیدار تیم ملی فوتبال اسپانیا مقابل ایتالیا در انتخابی جام جهانی که با برد ۳ بر صفر اسپانیا همراه بود، داوید ویا گل نزد، اما وقتی وارد زمین شد مورد تشویق و حمایت هواداران سانتیاگو برنابئو قرار گرفت.

او بعد از بازی در گفتگو با خبرنگاران به این موضوع واکنش نشان داد و گفت: توصیف این احساس سخت است چون کاملا متفاوت بود. خیلی خوشحالم، اما نمی‌دانم استحقاق این توجه را دارم یا نه.

ویا درباره بازی هم گفت: اسپانیا عالی بازی کرد و همه خوشحال هستند. از نظر صعود به جام جهانی این بازی کلیدی بود و خیلی خوشحالم که در این زمینه به من اعتماد شده است.

ویا درباره زننده ۲ گل از ۳ گل اسپانیا هم گفت: از زمانی که ایسکو در آکادمی والنسیا بود او را می‎شناسم. برایش خیلی خوشحالم و باید بگویم کارش عالی است. در نهایت باید بگویم می‌خواهیم صدرنشین باشیم، اما در فوتبال چیزی تضمینی نیست. باید در زمین بازی ثابت کنیم که تیم برتر هستیم. 

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار