کد خبر: 870275
تاریخ انتشار: ۱۲ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۵:۱۵
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اردبیل:
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اردبیل گفت: درچهار سال اخیر و در دولت تدبیر و امید 5 مجتمع خدماتی و بین راهی در استان اردبیل راه‌اندازی شده است.

به گزارش خبرنگار جوان آنلاین از اردبیل، علی رحمتی در گرامیداشت هفته دولت و در جمع خبرنگاران اظهار کرد: ما بر اساس وظایف محول شده در حوزه راهداری و حمل و نقل جاده‌ای از شهریور ماه سال گذشته سعی کردیم تا به وظایف محوله در بخش نگهداری راه‌ها و همچنین نگهداری ابنیه‌های فنی، رویه شنی، آسفالت و مرمت و همچنین نصب علایم ایمنی، حفظ حریم و تاسیسات جانبی راه‌ها و عملیات راهداری زمستانی و روکش آسفالت و آسفالت‌ریزی در برخی محورها اقداماتی را با توان 306 نفر از نیروهایمان انجام دهیم.

وی با بیان اینکه با ادغام انجام شده از سال گذشته وظایف محوله به حوزه راهداری و حمل  و نقل جاد‌ه‌ای گسترده‌تر شده است گفت: ما به صورت حجمی و فصلی با 190 نفر نیرو سعی در ارائه خدمات به هموطنان کردیم اما از اردیبهشت ما با قطع خدمات با این نیروهای حجمی و فصلی انتظار می‌رود با کمک فرمانداران در شهرهای مختلف در آستانه فصل سرد شاهد جذب این نیروها به صورت یک ساله در حوزه راهداری باشیم.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اردبیل  با بیان اینکه از 10 میلیارد تومان اعتبار سال گذشته حوزه راهداری و حمل نقل جاده‌ای به شکل استانی تنها 20 درصد اعتبار جذب شده است، گفت: ما با 2 میلیارد تومان جذب اعتبار در سال گذشته توانستیم در 10 شهرستان با امکانات موجود خدماتی را در فصل زمستان به عنوان فصل سرد و پربارش سپری کنیم که قطعا این اعتبار جوابگو نبوده است.

رحمتی با یادآوری اینکه در کنار 6 هزار و 375 کیلومتر راه اصلی و راه‌های شریانی استان 4 هزار و 700 کیلومتر راه روستایی را نیز مورد توجه و پوشش خدمات قرار دهیم،‌ افزود: ما در راه‌های شریانی به رغم اعتبارات محدود امر نگهداری و روکش آسفالت را در حد توان انجام دادیم  و امسال نیز با مسؤولان استان رایزنی‌ها انجام شده تا این سقف اعتبار به 24 میلیارد تومان افزایش یابد.

وی بیان کرد: امیدواریم با توجه ویژه فرمانداران و نگاه مهربانه آنها همه این اعتبارات تحقق پیدا کند تا ما بتوانیم خدماتی مطلوب به هموطنان در حوزه راهداری ارائه کنیم.

عضو شورای اداری استان اردبیل با بیان اینکه 41 میلیارد و 800 میلیون تومان از محل اعتبارات سازمانی دریافت کردیم گفت: در مجموع اعتبار ما در سال گذشته 66 میلیارد و 700 میلیون تومان بوده که ما توانستیم خدمات متنوعی را در حوزه راهداری و حمل و نقل جاده‌ای به هموطنان ارائه کنیم.

راه‌اندازی 3 ساختمان پایگاه پلیس راه در استان اردبیل

رحمتی به فعالیت‌های عمرانی و ملی انجام شده اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اردبیل در چهار ساله دولت تدبیر و امید اشاره کرد و گفت: در این مدت شاهد ساخت سه ساختمان پاسگاه پلیس راه در محور اردبیل – سراب، اردبیل – سرچم و اردبیل – آستارا بودیم که همه آنها در مرحله تکمیل و راه‌اندازی است.

وی به ساخت سالن بزرگ مسافری پایانه مرزی بیله‌سوار اشاره کرد و گفت: این پایانه را با 13 میلیارد تومان در فاز اول اجرایی کردیم و در فاز بعدی با جذب اعتبار سعی داریم تا اقدامات دیگر متناسب با شرایط منطقه را انجام دهیم.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اردبیل  به محوطه‌سازی و ساخت پارکینگ در پایانه مرزی بیله‌سوار به عنوان فاز دوم اشاره کرد و گفت: پشتیبانی و بهره‌برداری از 38 دستگاه دوربین نظارت تصویری در چهار سال گذشته انجام شده و در کنار آن شاهد راه‌اندازی و بهره‌برداری از 13 دستگاه سامانه ثبت تخلفات سرعت در جاده‌های استان اردبیل بودیم.

وی به راه‌اندازی یک دستگاه سامانه توزین در عین حرکت در جاده‌های استان اشاره کرد و گفت: سامانه هوشمند ثبت تخلفات عبور و مرور راه‌های استان نیز به تعداد 15 مورد از سال 95 تا سال 96 انجام شده است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اردبیل  به راه‌اندازی پنج مجتمع خدماتی رفاهی بین راهی در استان اردبیل در چهار سال گذشته اشاره کرد و گفت: همزمان با هفته دولت شاهد راه‌اندازی مجتمع خدماتی گنج پدر در محور اردبیل – سرعین بودیم و در کنار آن در گرامیداشت هفته دولت جاده ارتباطی روستایی ایمچه به دیجویجین به طول 2 کیلومتر و با زیرسازی دو لایه و هزینه صرف شده به میزان 5 میلیارد ریال به بهره‌برداری رسید.

رحمتی یادآور شد: در گرامیداشت هفته دولت و با حضور فرمانداران و مسؤولان استانی 10 پروژه در حوزه راهداری و حمل و نقل جادده‌ای به بهره‌برداری رسید تا زمینه بهره‌مندی هموطنان از این خدمات فراهم آید.

وی به نصب و راه‌اندازی 15 دستگاه دوربین نظارت تصویری در سطح استان اشاره کرد و گفت: اغلب این سامانه‌ها در شمال استان و جاده‌های پرتلفات این محور نصب شده تا امکان رصد تخلفات جاده‌ای برای پلیس فراهم آید.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اردبیل تصریح کرد: در سامانه جدید علاوه بر ثبت سرعت لحظه‌ای شاهد ثبت سرعت متوسط کلیه خودروهای عبوری خواهیم بود و در کنار آن تردد وسایط نقلیه مورد شمارش و توجه قرار می‌‌گیرد.

رحمتی راه‌اندازی 20 دستگاه و پشتیبانی و بهره‌برداری از 52 دستگاه تردد شمار را در محورهای استان در طول چهار سال گذشته یادآور شد و گفت: احداث رمپ‌های ورودی و خروجی مجتمع‌های خدماتی و رفاهی بین راهی و برگزاری دوره‌های آموزش ایمنی تردد در را‌ه‌های استان برای دانش‌آموزان، موتورسواران، وانت‌بارها و ادوات کشاورزی در دستور کار قرار گرفته است.

وی بیان کرد: ما در سال گذشته موفق شدیم رتبه اول کشوری را در کاهش تلفات جاده‌ای داشته باشیم و در کنار آن رتبه اول کاهش تصادفات موتورسواران را نیز به دست آوردیم.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اردبیل در مورد آشکارسازی و حذف نقاط پرحادثه راه‌های استان در سال‌های اخیر گفت: 26 از این نقاط آشکارسازی و حذف شده و عملیات اصلاح در این حوزه در دستور کار است.

رحمتی از احداث و بهره‌برداری از دو راهدارخانه در محور اردبیل - سرچم و خلخال – اسالم خبر داد و گفت: پل عابر پیاده با هدف ایمن‌سازی مدارس حاشیه جاده‌ها در چهار سال اخیر به انجام رسیده است.

وی روکش و لکه‌گیری آسفالت سرد و گرم و همچنین توجه به کیفیت اجرای پروژه‌ها را از لحاظ تامین قیر و آسفالت تهیه شده یادآور شد و گفت: ما موفق شدیم با خرید و تجهیز ادارات شهرستان‌هایمان به خودروهای سنگین و نیمه سنگین زمینه ارائه خدمات آنها را در فصل سرد سال و همچنین تابستان در حوزه راهداری فراهم بیاوریم.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اردبیل به اشتغالزایی بیش از 200 نفر در سال‌های اخیر در حوزه راهداری و حمل و نقل جاده‌ای اشاره کرد و گفت: قطعا با حمایت فرمانداران جذب نیروهایمان به صورت یک ساله در حوزه راهداری انجام خواهد شد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها