کد خبر: 870251
تاریخ انتشار: ۱۲ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۲:۳۶
مسابقات بوکس در گرگان

دبیر سابق فدراسیون بوکس گفت: درباره قطع همکاریم با فدراسیون بوکس من کاملا بی اطلاع بودم و به هیچ عنوان استعفا ندادم ولی کنار گذاشته شدم.

علی دانشمنددفر در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به استعفا ندادنش از سمت دبیریه فدراسیون بوکس اظهار کرد: به هیچ عنوان تا به امروز نامه استعفایی را به فدراسیون یا وزات نفرستاده‌ام. خود آقای داوری طبق صحبت‌هایی که با وزارت کرده خواستار برکناری من شده‌اند و وزارت هم با این مسئله همکاری کرده است. تنها نامه‌ای به دست من رسید که زمان همکاری من با فدراسیون بوکس در سمت دبیری به پایان رسیده است و من هم با قبول کردن این تصمیم به وزارت ورزش برگشتم. قطعا با این شرایط سرپرست جدید فدراسیون بوکس شخص خاصی را هم انتخاب کرده‌اند.

او همچنین درباره انتخاب افشین داوری به عنوان سرپرست جدید فدراسیون بوکس، گفت: او از کسانی است که سابقه مدیریت دارد و مسئولان می‌توانند سوابق او را مطالعه کنند و در این باره نظر دهند. ولی من فکر می‌کنم افراد خیلی بهتر بودند که می‌توانستند بوکس ایران را سرپرستی و حمایت کنند. با همه این مسائل باید بدانیم که بوکس با همه رشته‌های ورزشی متفاوت است. در بوکس باید ورزشکاران همواره اردوهای خود را سپری کنند تا به شرایط ارمانی جهت شرکت در مسابقات پیش رو برسند.

وی همچنین درباره ادامه همکاری فدراسیون بوکس با مربی کوبایی تیم ملی تصریح کرد: با توجه به شرایط فعلی به نظر می‌رسد آقای داوری قصد همکاری با مربی کوبایی را ندارد و به احتمال زیاد با او قطع همکاری کند. او اردوهای تیم ملی و یکسری از برنامه‌های فدراسیون که در راستای استعدادیابی بودند را کنسل کرده است و تعطیلی لیگ بوکس جوانان از جمله آن‌هاست. در حال حاضر آقای داوری کارهای کمیته‌فنی بوکس و نایب رئیس فدراسیون را کم رونق نشان می‌دهد که به عقیده من این فعالیت‌ها نشان می‌دهد که او برای ریاست فدراسیون بوکس برنامه‌هایی دارد.

دبیر اسبق فدراسیون بوکس همچنین ادامه داد: درمورد مفید بودن یا نبودن آقای داوری برای فدراسیون بوکس باید صبر کرد تا نتایج فعالیت‌هایش را ببینیم. اما تا به الان با همه سختی‌های مالی اردوهای تیم ملی را ادامه می‌دادیم و کنسل نکردیم که سرپرست جدید اردوها را کنسل کرد و به نظر تصمیم درستی نیست. با همه این مسائل باید صبر کرد تا درباره نتایج فعالیت‌های او نظر داد.

وی همچنین با اعلام رضایت از عملکرد فدراسیون بوکس تا قبل از آمدن سرپرست جدید، در این باره گفت: اگر بخواهم بدون هیچ جهت گیری به عملکرد فدراسیون بوکس در سال‌های اخیر نظر دهم به این فدراسیون نمره قبولی مطلوبی را می‌دهم. فدراسیون  توانست در این سال‌ها رده‌های پایه خود را راه‌اندازی کند و با همه هیئت‌ها فعالیت مطلوبی را شروع کند. بعد از چندین سال توانستیم کلاس‌های مربیگری را در همه سطوح با آوردن مربیان آیبا(فدراسیون جهانی بوکس) راه اندازی کنیم و با توجه به این مسائل فکر کنم می‌توان به فدراسیون بوکس نمره قبولی داد.

علی‌ دانشمندفر با بیان اینکه نباید چرخ در حال حرکت فدراسیون بوکس را متوقف کرد خاطر نشان کرد: ناطق‌نوری ۲۷ الی ۲۸ سال برای فدراسیون بوکسی زحمت کشیدند و برخی افراد که باعث آسیب دیدن این فدراسیون می‌شدند را کنار گذاشتند و همه هم از تصمیمات او پیروی می‌کردند. امیدوارم داوری هم با تکیه بر دانش خود مسیر درستی را انتخاب کنند و این فدراسیون را به سوی پیشرفت حرکت دهند. بنده نیز سه سال در این فدراسیون فعالیت داشتم و امیدوارم چرخ در حال حرکت این فدراسیون به دست هر کسی که افتاد متوقف نشود. مطمئن باشید در چند سال آینده شاهد آمدن ستاره‌های خوبی در بوکس ایران خواهیم بود.

او در پایان افزود: خیلی‌ها بودند که در اوایل و زمان آغاز کار بنده در فدراسیون بوکس می‌آمدند و خود را به عنوان افراد دلسوز برای بوکس معرفی می‌کردند. اما وقتی در کوران قرار گرفتم دیدم که همه این آقایان می‌توانند باعث پسرفت بوکس شوند به همین دلیل کنار گذاشته شده‌اند. آقای داوری در حال حاضر آزمون خطا انجام می‌دهند که اصلا وقت این کارها وجود ندارد. باید هرچه سریع‌تر کار را برای موفقیت تیم‌های ملی آغاز کنند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار