کد خبر: 870222
تاریخ انتشار: ۱۲ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۵:۳۰
رییس دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان :
حجت الاسلام و المسلمین محمد قطبی گفت: اصولاً جامعه شناسان می کوشند پدیده ها و رویدادهای اجتماعی را سنجش پذیر کرده و طول و عرض آن ها را محاسبه نمایند. بدین منظور الگوها و روش های کمّی و کیفیِ فراوانی طراحی کرده و دامنه ی کاربست آن ها را در سطح جامعه گسترده اند.

رییس دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان بیان داشت: برخی پدیده ها و رویدادها به گونه ای است که روشهای مرسوم در حوزوی جامعه شناسی توان سنجش تأثیر و گستره ی شعاع آن ها را ندارد.

وی تصریح کرد: یکی از این مقوله ها، شهادت غرورآفرین و گسترده دامن محسن حججی است. دامنه ی این شهادت که به لحاظ برخی شرایط و وجوه ممتاز، پدیده ای ویژه است، به حدی وسعت پیداکرد که نمی توان از آن به عنوان یک مقوله ی پارامتریک یاد کرد و با بکارگیری ابزارهای رایجِ جامعه شناسی، شعاع اثر آن را سنجید.

مدیر کل اسبق اداره فرهنگ وارشاد اسلامی اصفهان ادامه داد: به عبارت دیگر دانش بلند دامنه ی جامعه شناسی از هضم و فهم چنین رویدادها و پدیده هایی ناکام مانده و قدرت درک آنها را ندارد. از این باب است که گاهی یک قطره اشک بر روی گونه ی یک کودک بُرد رسانه ای و شعاع تأثیرش از یک فیلم سینمایی بیشتر است.

رییس دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان گفت: در شهادت محسن نیز موارد زیادی از این دست وجود دارد که تأثیر اجتماعی این پدیده را به صورت تصاعدی افزایش می دهد.

وی در پایان ابراز داشت : این موارد که گاه به ظاهر کوچک است، در پیش چشم افراد تیز بین و اهل درک تجلّی پیدا می کند وگاه منشاء ده ها و صدها شعر، داستان، حکایت، خاطره و تفسیر می شود. یکی از این موارد چشمان گویای محسن است که در اوج مظلومیت در حین اسارت، غرور و شهامت همراه با رعنایی و لطافت را همراه دارد. یادش گرامی و راهش مستدام باد.

 

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار