کد خبر: 869091
تاریخ انتشار: ۰۵ شهريور ۱۳۹۶ - ۲۲:۰۱
اين هفته يك گروه موسيقي در تالار وحدت اجرا خواهد داشت كه يكي از قطعات اجرايي آن ساخته عماد رام، خواننده و آهنگساز عضو گروهك منافقين خواهد بود!
محمد صادقي

كنسرت «ماه نو» همخواني و همنوايي گروه خنيا در روزهاي 9 و 10 شهريور قرار است آثاري از آهنگسازان ايراني را در تالار وحدت اجرا كند. اين گروه اعلام كرده است در اين كنسرت قطعه‌اي از عماد رام را نيز اجرا خواهد كرد. عماد رام از جمله خوانندگان و آهنگسازان دوران پهلوي دوم بود كه بعد از پيروزي انقلاب اسلامي ايران را ترك كرد و در سال‌هاي آخر عمر به دعوت مريم رجوي به گروه منافقين پيوست. مريم رجوي در گفت‌وگويي علت دعوت از اين خواننده را استفاده از محبوبيت اين خواننده عنوان كرد! اما عماد رام فكر مي‌كرد اين دعوت براي اين است كه منافقين مي‌خواهند از وي براي مبارزه استفاده كنند! اين خواننده در مصاحبه‌اي مي‌گويد: وقتي كه خانم مريم رجوي دعوت همبستگي فرمودند، من اولين هنرمندي بودم كه پذيرفتم و با كمال افتخار شركت كردم در اين همبستگي و همان‌طوري كه عرض كردم، براي من اين از خاطرات فراموش‌نشدني است.
 
عماد رام از سال 73 تا زمان مرگش در سال 82 عضو گروه منافقين بود؛ شخصي كه به عضويت در اين گروه تروريستي افتخار مي‌كرد. اكنون مشخص نيست چرا از ميان چهره‌هاي برتر موسيقي ايران، بايد قطعه‌اي از عماد رام، آهنگسازي كه عمده شهرتش را مديون خوانندگي‌اش بود، اجرا شود.
پيش از اين نيز يك بار گروه موسيقي چكاوك قصد داشت قطعه بازيچه ساخته عماد رام را اجرا كند كه با اعتراض‌هاي صورت‌گرفته و مداخله مدير وقت مركز موسيقي ارشاد، اجراي آن قطعه لغو شد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار