کد خبر: 865037
تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۳۹۶ - ۲۲:۰۱
نخستين جشنواره فيلم و عكس اربعين برگزار مي‌شود
بزرگ‌ترين اجتماع ديني جهان قرار است زير ذره‌بين نگاه تيزبين هنرمندان عاشورايي قرار بگيرد. فيلم، عكس، مستند، پويانمايي و نماهنگ جزو رشته‌هاي جشنواره‌اي است كه قرار است ثبت تجمع ميليوني عشاق حسيني در اربعين را تجميع و عرضه كند.
جواد محرمي
 
بزرگ‌ترين اجتماع ديني جهان قرار است زير ذره‌بين نگاه تيزبين هنرمندان عاشورايي قرار بگيرد. فيلم، عكس، مستند، پويانمايي و نماهنگ جزو رشته‌هاي جشنواره‌اي است كه قرار است ثبت تجمع ميليوني عشاق حسيني در اربعين را تجميع و عرضه كند.
 
بر همين اساس نشست رسانه‌اي نخستين جشنواره‌اي كه برگزار كنندگانش آن را بين‌المللي مي‌نامند با نام «مسير عشق» روز گذشته برگزار شد. سيد احمد ميرعلايي در اين نشست درباره ويژگي‌ها و اهداف جشنواره «مسيرعشق» به اين نكته اشاره كرد كه: در مسير راهپيمايي جشنواره به اين نتيجه‌ رسيديم كه حماسه بزرگ جهاني اربعين حسيني در حبس خبري مغرضانه رسانه‌هاي جهان قرار دارد. بنابراين تصميم گرفتيم با مشاركت سينماگران به جشنواره و اتفاقي هنري درباره اين حركت بينديشيم. رسم راهپيمايي اربعين عشق و صميميت است. اربعين و واقعه كربلا مي‌تواند ريشه مباني گم شده و پاسخ برخي از‌ابهامات امروز ما باشد.
 
اين سينماگر همچنين خاطرنشان كرد: بخش محتوايي و ‌رسيدن به سينماي حسيني نه در‌ شعار كه در شعور مهم‌ترين‌ هدف اين جشنواره است كه به راحتي قابل دستيابي نيست. به حمايت بزرگان براي رسيدن به اين گفتمان‌ نياز ‌داريم. بايد اشكالات فيلم‌هايي درباره امام‌حسين(ع) را‌ برطرف كنيم نه اينكه انگيزه او را خاموش كنيم. سعي مي‌كنيم جشنواره كاملاً استاندارد برگزار شود. به اجبار جايزه ندهيم و هنرمندان را درست براي فيلمسازي در ‌اين حوزه تشويق كنيم.
 
ميرعلايي از ميزباني آستان قدس براي برگزاري بخشي از جشنواره خبر داد و‌ نذر‌ فرهنگي را عامل مهم و تأثيرگذاري در برگزاري هرچه بهتر ‌اين رويداد دانست.
يزدان عشيري مدير روابط عمومي اين جشنواره نيز در اين نشست با بيان اينكه اين جشنواره با محوريت راهپيمايي اربعين برگزار مي‌شود، گفت: با توجه به اينكه در دهه كرامت قرار داريم و در آستانه ميلاد هشتمين اختر تابناك امامت و ولايت اميدواريم اين جشنواره در پرتو عنايت معصومين(ع) به بهترين شكل برگزار شود. اين جشنواره حركت منحصر به فردي است و به آن از زاويه ديگري بايد نگاه كرد چون همه با آن احساس همذات‌پنداري مي‌كنند. نفس برگزاري اين جشنواره، مسير عشق، و شيدايي آن به هيچ عنوان با جشنواره‌هاي ديگر قابل مقايسه نيست. جشنواره‌هاي ديگر بيشتر با دغدغه‌ها و ابعاد مختلف برگزار مي‌شود ولي حس اين جشنواره از طفوليت تا جواني و پيري در همه ما وجود دارد، به تعبير رسانه‌هاي معاند و مغرض بزرگ‌ترين اجتماع عظيم انساني را در اين رويداد شاهد هستيم.
 
همچنين حجت‌الاسلام و المسلمين گنابادي‌نژاد با تبريك اين ايام مبارك گفت: من سلام همه خادمان امام رضا(ع) را امروز به شما ابلاغ مي‌كنم، با يك همت ولايي ما امروز شاهد بزرگ‌ترين رويداد مذهبي در تاريخ تشيع هستيم كه جامعه هنري هم در اين رويداد عظيم همدلي خود را ابراز مي‌كند. در ادامه مراسم، سعيد الهي، مدير اجرايي اين رويداد از اختصاص دو هديه ارزشمند كه از آستان قدس رضوي و حرم امام رضا(ع) و بارگاه امام حسين (ع) رسيده بود خبر داد و اين پرچم‌ها كه با پخش آهنگ زيباي مداحي در جلسه همراه شده بود به دبير جشنواره اهدا شد. سعيد الهي از آغاز به كار سايت جشنواره به نشاني www.masireeshgh.comخبر داد و گفت: بخش‌هاي رقابتي جشنواره شامل فيلم‌هاي سينمايي، مجموعه‌هاي تلويزيوني، داستاني بلند، نيمه بلند وكوتاه، مستند بلند، نيمه بلند و كوتاه، نماهنگ، پويانمايي، فيلمنامه ( كوتاه و طرح فيلمنامه بلند ) وعكس ( حرفه‌اي و مردمي)مي‌شود. همه اين آثار نيز از طريق تكميل فرم ثبت‌نام در سايت جشنواره به صورت حضوري يا از طريق پست از هنرمندان دريافت خواهند شد.
 
همچنين موضوعات در دو بخش معرفي راهپيمايي اربعين و راهپيمايي حرم امام رضا(ع) به مناسبت شهادت آن حضرت و با هدف معرفي فرهنگ عاشورايي و فرهنگ رضوي برگزار مي‌شود. ۱۵ شهريورماه مهلت ارسال آثار به دبيرخانه جشنواره واقع در خيابان انقلاب است. اختتاميه اين جشنواره نيز ۵ آبان ماه امسال در كربلا برگزار مي‌شود. اين براي اولين بار است كه اختتاميه يك رويداد سينمايي را در كشوري ديگر برگزار مي‌كنيم.
آثار پذيرفته شده نيز در تاريخ ۲۹ شهريور ماه معرفي مي‌شوند. افتتاحيه رويداد يكم آبان ماه در مشهد و نمايش آثار در بازه زماني يكم تا پنجم آبان ماه صورت مي‌گيرد. حسين حريري از جانبازان و مدافعان حرم نيز مهمان ويژه اين جلسه بود.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار