کد خبر: 850970
تاریخ انتشار: ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۹:۴۴
اسماعيل اميني:
امروزه زور شبكه‌هاي اجتماعي به كتاب و ادبيات و شعر و در كل مطالعه مي‌رسد.
اسماعيل اميني، مدرس و شاعر طنزپرداز در گفت‌وگو با مهر در پاسخ به سؤالي درباره فضاي مجازي و تأثير روي عرصه ادبي و شعر گفت: به نظرم زور شبكه‌هاي اجتماعي به كتاب و ادبيات و شعر و در كل مطالعه مي‌رسد؛ نمي‌دانم شايد برخي‌ها موبايل را از كتاب بهتر مي‌دانند، بستگي دارد البته فرض را بر برتري كدام بگذاريم.
وي ادامه داد: براي خواندن كتاب، براي مطالعه بايد به حجم كتاب‌ها دقت نكنيم و اينكه مثلاً چند صفحه دارد. بايد روش مطالعه را درست كنيم و عشق به كتاب را آموزش بدهيم حتي در كلاس درس مدرسه و دانشگاه نيز بايد همين روش را در پيش بگيريم.
اين استاد دانشگاه افزود: سركلاس درس بايد روش خواندن متون ادبي را آموزش داد تا مخاطب خودش برود و بخواند. دليل ارزشمند بودن كتاب، همين يادگرفتن روش است نه اينكه فقط سرشان را بيندازند روي كتاب. اينكه اين متن يا تست را حفظ كنيد چه ارزشي دارد حيف دوران جواني كه بنشيني و در كلاس درس، تست‌بازي كني.
به گفته اميني، قرار نيست كه بچه‌ها را مثل ماشين بار بياوريم. نبايد كودك را كامپيوتري بزرگ كرد وگرنه از درس هم دلزده مي‌شود. همين مي‌شود كه جز كتاب درسي هيچ كتاب ديگري نمي‌خواند.
اين شاعر همچنين با اشاره به بهترين كتاب‌هايي كه خوانده، گفت: نهج‌البلاغه را براي هديه دادن پيشنهاد مي‌كنم. چه بسا خود ما در دوره نوجواني گروهي داشتيم كه هر روز دور هم نهج‌البلاغه مي‌خوانديم، قرآن مي‌خوانديم، شعري حفظ مي‌كرديم و غيره.
اسماعيل اميني تأكيد كرد: اگر نهج‌البلاغه را مي‌خوانديم خيلي بهتر از اينها زندگي مي‌كرديم. يادم هست مادر من سواد نداشت و فارسي هم نمي‌توانست حرف بزند اما مي‌گفت تا قرآن روي طاقچه را نخوانديد، سراغ كتاب ديگري نرويد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار