همزمان پسرعموی بنده هم در یک نشست خبری در مورد اختلاسها و تخلفات صورت گرفته در اینجا و آنجا و همه جا توضیحاتی ارائه داد که دهان همه خبرنگاران باز ماند. اهم سخنان پسرعموی اینجانب را در ادامه میخوانید:
ما به همراه یک تیم کارشناسی و یک تیم فوتسال و ایضاً دو تیم کشتی فرنگی و آزاد، تحقیقات خودمان را برای یافتن ریشه فساد و اختلاس در کشور آغاز کردیم. پس از جلسات متعدد به این نتیجه رسیدیم که سرمنشأ و ریشه تمام اختلاسها فقط و فقط یک چیز است: «پول».
بله، پول عامل همه اختلاسهاست. ما در طی تحقیقات خودمان دریافتیم که هر جا پول هست، فساد هم هست و عجیبتر اینکه هر جا پول نیست هیچ اختلاسی به وجود نمیآید.
در نتیجه سیاستهای مقابله با پول را تدوین و به همه دستگاهها، خصوصاً بانکها و صندوقهایی که پول زیادی در آنها هست، ابلاغ کردیم.
به عنوان مثال در صندوق ذخیره فرهنگیان بنا بر این شد که اجازه بدهیم تمام پولهای صندوق به سرعت برداشت شود و ترتیبی دادیم که تمام موجودی صندوق و منابع بانک به افراد مورد اعتماد خودمان وام داده شود.
با این کار الان شما شاهد هستید که صندوق فرهنگیان کاملاً پاک پاک شده است و دیگر امکان ندارد هیچ اختلاسی در آنجا رخ دهد.
امیدواریم این سیاست در بقیه جاها هم اعمال شود و شاهد ریشهکن شدن اختلاس و فساد مالی در کشور به طور بنیادین باشیم.