کد خبر: 809785
تاریخ انتشار: ۱۵ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۲:۱۶
شهردار تبریز تاکید کرد:
شهردار تبریز خواستار افزایش پروازهای روزانه بین تبریز و شهرهای مختلف ترکیه شد.
دکتر صادق نجفی در کنفرانس تجارت و سرمایه گذاری آذربایجان شرقی در اتاق بازرگانی تبریز، افزود: باید کاری انجام شود که هم از ایران گردشگر به ترکیه برود و هم گردشگر از ترکیه به ایران بیاید که این امر نیازمند تلاش بیشتر مسئولان و فعالان گردشگری ترکیه است.

شهردار تبریز با بیان اینکه تجارت با امر و دستور نمی‌شود، گفت: اما قطعا با توجه به مزیت و ظرفیت‌های ایران به ویژه تبریز تجار ترکیه‌ای می‌توانند بخش عظیمی از تجارت خود را با این شهر انجام دهند.

وی با بیان اینکه دوست را در سفر و در شرایط بحرانی باید شناخت و ایران در سال‌های بعد از انقلاب و دوران جنگ تحمیلی به ترکیه اعتماد کرد و کالاهای خود را از این کشور وارد کرد.

وی به کودتای نافرجام اخیر ترکیه اشاره کرد و گفت: ملت و دولت ایران در این کودتای نافرجام ثابت کرد دوست مطمئن و پایدار برای ترکیه است.

نجفی با بیان اینکه تجارت با امر و دستور نمی‌شود، گفت: اما قطعا با توجه به مزیت و ظرفیت‌های ایران به ویژه تبریز تجار ترکیه‌ای می‌توانند بخش عظیمی از تجارت خود را با تبریز انجام دهند.

شهردار تبریز با اشاره به خواهرخواندگی تبریز با استانبول، قونیه، ازمیر اظهار داشت: بر همین اساس تبریز شهر برادران ترکیه‌ای هم هست و ما انتظار داریم در کنار ما باشند تا تبریز میزبانی شایسته‌ای در سال 2018 از گردشگران کشورهای اسلامی داشته باشد.

دکتر نجفی همچنین گفت: انتخاب تبریز به عنوان پایتخت گردشگری کشورهای اسلامی در سال 2018 و شهر قونیه نیز در سال 2017 به عنوان پایتخت گردشگری کشورهای اسلامی انتخاب شده و ما با شهردار این شهر ارتباطات نزدیکی در این خصوص داریم و همان طور که به قونیه کمک می‌کنیم تا میزبانی شایسته‌ای در سال 2017 داشته باشد، انتظار داریم دوستان ترکیه نیز تبریز را در سال 2018 کمک کنند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر