کد خبر: 806721
تاریخ انتشار: ۰۲ شهريور ۱۳۹۵ - ۲۰:۴۰
تهيه‌كننده «ضدگلوله»:
«ضدگلوله» دومين فيلم بلند مصطفي كيايي، كارگرداني كه اين روزها فيلم 10 ميلياردي «باركد» را روي پرده دارد در جشنواره سي ام فيلم فجر رونمايي شد و البته ديپلم افتخار بهترين فيلم را هم از آن خود كرد.
پنج سال بعد از آن رونمايي و ساخت سه فيلم ديگر توسط كيايي، به تازگي رضا رخشان تهيه‌كننده «ضدگلوله» گفته است كه هنوز جايزه نقدي وعده داده شده به وي بابت ديپلم افتخار جشنواره سي ام را دريافت نكرده است.

اين تهيه‌كننده با اشاره به بدشانسي‌هايي كه هنگام توليد «ضدگلوله» دامن وي را گرفت، به «نسيم آنلاين» گفت: «ضدگلوله» هم در جشنواره و هم در اكران مورد توجه قرار گرفت، اما متأسفانه در هر دو مورد با بي‌مهري روبه‌رو شد. «ضدگلوله» ديپلم افتخار بهترين فيلم جشنواره سي ام فيلم فجر را گرفت و در آن زمان دبير جشنواره وعده داد كه ۳۰۰‌ميليون تومان به عنوان جايزه نقدي مي‌دهيم، اما بعد از گذشت پنج سال هنوز از دبيرخانه فجر طلب دارم؛ در صورتي كه همين جايزه مي‌توانست بخشي از بودجه توليد فيلم بعدي‌مان باشد.

وي افزود: از آن طرف در اكران هم فيلم ما در شرايطي كه فروش خوبي داشت و از «كلاه قرمزي و بچه ننه» هم در برخي سينماها بالا‌زده بود، به خاطر فشارهاي برادران بانكي كه يك فيلم تجاري به نام «تو و من» را داشتند، فيلم ما پايين كشيده شد و در نتيجه سود چنداني عايد ما نشد.
رخشان ادامه داد: مصطفي كيايي جواني بود كه توسط من به سينما آورده شد و هم در «بعدازظهر سگي سگي» و هم در «ضدگلوله» كنارش بودم و خوشبختانه مسير خود را پيدا كرده است و به يك فيلمساز تجاري بدل شد.

رخشان خاطرنشان كرد: كيايي اولين بار كارگرداني را با من تجربه كرد. او فيلمنامه «بعدازظهر سگي سگي» را پيش من آورد و مي‌خواست آن را به يك تله فيلم تبديل كند، اما من پيشنهاد دادم مجوز سينمايي بگيريم و اين طور شد كه فيلم اولش را ساخت. بعدش هم كه «ضدگلوله» پيش آمد كه سكوي پرتابش شد و تا اينجا كه فعلاً آثارش خوب مي‌فروشد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار