کد خبر: 805699
تاریخ انتشار: ۳۰ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۹:۳۳

المپیک 2016 ریو - کیانوش رستمی

قهرمان المپیک ریو گفت: خوشحالم که اولین مدال کاروان را گرفتم و هر مدالی بعد از من گرفته شد، فکر می‌کنم به خاطر پاقدم من بوده است.

به گزارش ایسنا، کیانوش رستمی پس از بازگشت از المپیک ریو بیان کرد: خیلی خوشحالم که توانستم اولین مدال طلا را برای کاروان ایران به دست بیاورم و رکوردشکنی هم داشته باشم. امیدوارم که بقیه ورزشکاران هم بتوانند مدال‌های بیشتری به دست بیاورند. فکر می‌کنم که هر مدالی که بعد از مدال من گرفته شد، به دلیل پاقدم من بوده است.

او ادامه داد: سعی دارم که از این به بعد با همین روند جلو بروم و سالیان سال دل مردم ایران را شاد کنم.

رستمی در پاسخ به این پرسش که در زمان کسب مقام قهرمانی المپیک و شکستن رکورد جهان چه حسی داشته است تصریح کرد: در حال حاضر در شرایطی نیستم که بخواهم در این مورد صحبت کنم اما واقعا لحظه سختی بود.

سهراب مرادی نیز گفت: خوشحالم که بعد از 4 سال توانستم نتیجه زحماتم را بگیرم. المپیک میدان بزرگی بود و رقابت هم سنگین. اما من توانستم بالاخره پاسخ زحماتم را بگیرم.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار