به گزارش جوان از اردبیل، امام جمعه شهرستان نمین در مراسم ارسال کمکهای مردمی به مدافعان حرم در نمین اظهار کرد: امسال بیش از یک میلیارد و 200 میلیون ریال کمک نقدی برای اهدا به مدافعان حرم از شهرستان نمین جمعآوری و ارسال شده است.
حجتالاسلام یوسفزاده تصریح کرد: علاوه بر این 50 تن گندم نیز از سوی اهالی شهرستان برای کمکرسانی به مدافعان حرم جمعآوری شده است.
وی گفت: در سالجاری فقط از سوی مردم شهر آبیبیگلو مبلغ 250 میلیون ریال، 20 تن گندم و هشت تن اجناس مختلف مصرفی به مدافعان حرم آلالله اهدا شده است.
رئیس ستاد مردمی پشتیبانی از مدافعان حرم شهرستان نمین با اشاره به اینکه هر کجا مسلمانی باشد، آنجا همچون خانه ما بوده و اگر مورد ظلم قرار بگیرند مورد حمایت ایران هستند، افزود: در هشت سال دفاع مقدس جبهه و جنگ توسط مردم حمایت و مدیریت شد و تا آخرین لحظه در میدان حضور داشتند.