کد خبر: 805450
تاریخ انتشار: ۲۹ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۵:۲۳
جانشین معاون آموزش نیروی انتظامی خبر داد
جانشین معاون آموزش نیروی انتظامی گفت: برای نخستین بار در شمال‌غرب کشور با رونمایی از سامانه‌های شبیه‌ساز آموزشی، کار استفاده از این تجهیزات برای آموزش در نیروی انتظامی استان آغاز شد.

علیرضا  جهانگیری اظهار داشت: آموزش در نیروی انتظامی به عنوان محور فعالیت‌هاست و در این خصوص استفاده از شبیه‌ساز‌های آموزشی در اولویت قرار دارد.

وی با اشاره به اینکه در سال اقتصاد مقاومتی نیروی انتظامی با ساخت و راه‌اندازی سامانه‌های شبیه‌ساز آموزشی به دنبال بهره‌مندی از دانش فنی بومی است افزود‌: فرزندان این ایران اسلامی در معاونت آموزشی نیروی انتظامی تلاش می‌کنند با تامین تجهیزات نظامی به صورت شبیه ساز از هدر روی ابزار آلات جنگی واقعی جلوگیری کنند.

جهانگیری سادگی  و بی‌خطر بودن را از دیگر ویژگی‌های این شبیه‌سازها برشمرد که از این پس علاوه بر مراکز آموزشی، دیگر نیروی های مسلح نیز می‌توانند از این امکانات بهره‌مند شوند.

جانشین معاون آموزش نیروی انتظامی ‌انتقال دانش فنی این شبیه ساز ها برای دیگر کشورهای منطقه را از برنامه های نیروی انتظامی کشور دانست که بر اساس پروتکل‌های قبلی انجام خواهد گرفت.

فرمانده مرکز آموزش عمومی ولیعصر(عج) تبریز نیز در مراسم رونمایی از این سامانه‌ها،  استفاده از شبیه‌سازها را گامی مثبت برای آموزش های مراکز آموزش عمومی ناجا برشمرد.

محمدی افزود: سالانه در استان آذربایجان‌شرقی و غربی بیش از 20 هزار نفر آموزش‌های لازم را فرا می‌گیرند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها