کد خبر: 805150
تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۸:۰۶
دیدار تیم های فوتبال استقلال خوزستان و استقلال تهران

هافبک تیم فوتبال استقلال خوزستان می‌گوید تلاش می‌کند تا دوباره به تیم ملی دعوت شود.

علی‌اصغر عاشوری در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه خوزستان، اظهار کرد: خدا را شکر تا این‌جای مسابقات عملکرد خوبی داشته‌ایم. ما چهار بازی داشته‌ایم که هیچ کدام راحت نبوده‌اند و به نظرم به جز بازی با نفت‌ تهران، دیگر نتایج‌مان، قابل قبول بوده‌اند. ما در بازی‌های خانگی محکوم به برد هستیم و در بازی با نفت‌تهران هم در حالی که می‌توانستیم پیروز از میدان خارج شویم، بازی به تساوی کشیده شد. اگر این دیدار را می‌بردیم، عالی بود.

بازیکن تیم فوتبال استقلال خوزستان در خصوص انتظاری که مردم خوزستان از تیم قهرمان سال گذشته دارند، نیز گفت: این توقع، کار ما را خیلی سخت می‌کند و باید تلاش بیشتری داشته باشیم. تمرینات و بدنسازی خیلی خوبی را پشت سر گذاشته‌ایم و در ادامه می‌توانیم روند بهتری داشته باشیم.

وی افزود: ما تا این جای مسابقات یکی دو بدشانسی آوده‌ایم و یکی از آن‌ها پارگی رباط گودرز داوودی، گلر تیم‌مان بوده است. ان‌شاءالله با خریدهایی که برای این پست خواهیم داشت، این مشکل حل خواهد شد. ما در خط عقب تیم‌مان کمی تغییرات داشته‌ایم و نیاز به هماهنگی داریم. به هر حال هماهنگی بین دفاع و دروازه‌بان بسیار مهم است. گل‌هایی هم که دریافت کرده‌ایم به خاطر عدم هماهنگی است و ان‌شاءالله با خریدهایی که برای درون دروازه خواهیم داشت، این مشکل هم حل می‌شود. به هر حال گلر خوب می‌تواند خیلی به ما کمک کند.

وی با بیان این که هماهنگی تیم ما در خط حمله و هافبک نسبت به سال گذشته بیشتر شده است، عنوان کرد: به هر حال وقتی می‌بریم تلاش همه تیم بوده است و وقتی هم می‌بازیم همه مقصر بوده‌ایم.

این بازیکن تیم فوتبال استقلال خوزستان در ادامه با بیان این‌که کار سختی در آسیا داریم، گفت: سعی می‌کنیم بازی‌های قابل قبولی انجام دهیم و از نام خوزستان و ایران در آسیا دفاع کنیم. بضاعت ما با تیم‌های دیگر قابل مقایسه نیست و سال گذشته نشان دادیم که همه چیز پول و هزینه نیست و خواستن مهم است. امسال هم تلاش‌مان کسب بهترین نتایج است.

وی در پایان عنوان کرد: با دعوتی که در گذشته کی‌روش از من به تیم‌ملی داشت، انگیزه‌ام خیلی بیشتر شده و درست است که اکنون به تیم‌ملی دعوت نشدم و ناراحت هستم ولی هنوز به تیم‌ملی فکر می‌کنم و تلاش می‌کنم در بازی‌های آینده، توانایی‌هایم را نشان دهم و نظر کی‌روش را جلب کنم.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار