کد خبر: 804908
تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۵:۳۱
معاون دامپزشکی گرمسار خبر داد
معاون اداره دامپزشکی شهرستان گرمسار از معدوم‌سازی حدود 5 تن محموله پای مرغ غیرقابل‌ مصرف در این شهرستان خبر داد.
 علی قندالی اظهار داشت: 4 هزار و 900 کیلوگرم محموله پای مرغ غیرقابل‌ مصرف ضبط و معدوم شد
وی تصریح کرد: این مقدار پای مرغ غیرقابل استفاده در بازدیدهای دوره‌ای کارشناسان و بازرسان بهداشتی این اداره از یک سردخانه نگهداری و عرضه فراورده‌های خام دامی در شهرستان گرمسار کشف شد.
معاون اداره دامپزشکی شهرستان گرمسار با بیان اینکه این محموله در ابتدا به علت انقضای تاریخ‌مصرف به‌صورت موقت ضبط‌ شده بود، افزود: در ادامه جهت اطمینان از تغییرات میکروبی و امکان تمدید مهلت مصرف از آن آزمایش‌های تکمیلی به عمل آمد؛ پس از مشخص شدن نتیجه آزمایش‌های که دال بر افزایش بار میکروبی و عدم قابلیت مصرف محموله بود و طی مراحل قانونی و اخذ دستور مقامات قضایی این محموله با همکاری شهرداری ایوانکی به‌صورت بهداشتی و ایمن معدوم و دفن شد.
قندالی گفت: سلامت فرآورده‌های خام دامی خط قرمز اداره دامپزشکی است و بازرسان این اداره خود را مکلف به اجرای ضوابط بهداشتی جهت تأمین سلامت فراورده‌های دامی می‌دانند تا شعار غذای سالم، جامعه سالم محقق شود.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار