کد خبر: 804073
تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۰:۲۹
مدیرکل راه و شهرسازی استان اصفهان مطرح کرد:
مدیر کل راه و شهرسازی استان اصفهان با انتقاد از شهرفروشی و فروش‌تراکم توسط شهرداری در کلان‌شهرهای ایران تغییر رویکرد و بازنگری در طرح‌های جامع را کلید حل بخشی از مسایل شهرسازی شهرها عنوان کرد.

حجت غلامی با اشاره به اهمیت اخلاق حرفه‌ای در نظام مهندسی و تاثیر رعایت آن بر وضعیت ساخت و ساز در کشور در بیان پاره‌ای از مشکلات که استان اصفهان با آنها روبه‌روست گفت: از آنجاکه شهرداری‌ها درآمد پایداری ندارند به شهرفروشی روی آورده‌اند و این مساله‌ای است که در استان اصفهان نیز دیده می‌شود و جای خوشوقتی است که این بحث و لزوم چاره‌اندیشی برای آن در جامعه مطرح شده است.

مدیرکل راه و شهرسازی استان اصفهان با اشاره به اهمیت مساله شهرفروشی و فروش‌تراکم در کلان‌شهرهای کشور افزود: در حال حاضربحث نگرش جدید به طرح جامع و توسعه شهرها مطرح است و این در حالی است که ما طرح‌های جامع را پشت سر گذاشته‌ایم و نیازمند نگرش و بازنگری در ارایه طرح ها هستیم.

غلامی با اشاره به اینکه برخی از طرح‌ها مدت زمان ۴۰ تا ۵۰ ساله را طی کرده‌اند ادامه داد: اینکه به دلیل سابقه بالای اجرای طرح‌های جامع در برخی از شهرها، وزارت راه و شهرسازی به فکر ارایه طرح‌های شهری به روز است و به سمت و سوی طرح‌های جامع شهری رفته نشان از اهمیت موضوع دارد.

وی در پایان گفت: تجربه ساخت و ساز مسکن مهر در شهرهای مختلف که نقد ویژه‌ای مبنی بر عدم مکان‌یابی صحیح بر آنها وارد بود، ایجاب می‌کندبرای اینکه باز هم در مدیریت‌های جدید دچار اشتباهات گذشته نشویم، از این وضعیت تجربه کسب کنیم و بهره ببریم.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار