کد خبر: 803847
تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۲:۱۸
اجراي گازرسانی به 425 روستای اردبیل در حال حاضر گازرسانی به 425 روستای استان اردبیل با اعتبار منابع اعتباری مورد نیاز در دست اقدام است.
مدیرعامل شرکت گاز استان اردبیل در نشست مدیران و مسؤولان با معاون اجرایی رئیس جمهور در اردبیل گفت: تمامی 26 شهر استان و بیش از 717 روستا با 77 درصد خانوارها از نعمت گاز طبیعی بهره‌مند هستند.

فیروز خدایی با بیان اینکه در مناسبت‌های مختلف امسال گازرسانی به 317 روستا در اولویت تکمیل و بهره‌برداری است، افزود: گازرسانی به 425 روستا نیز از برنامه‌های عمده شرکت گاز استان در سال جاری و همچنین سال آینده است.

وي ادامه داد: در حال حاضر گازرسانی به 425روستای استان اردبیل با اعتبار منابع اعتباری مورد نیاز در دست اقدام است.

خدایی با بیان اینکه با تکمیل این پروژه‌ها شرایط گازرسانی در مناطق روستایی و خانوارهای تحت پوشش به 90درصد می‌رسد، افزود: ما در حال حاضر 410هزار مشترک خانگی، تجاری و صنعتی گاز داریم به طوری که تمام شهرک های صنعتی استان از نعمت گاز بهره‌مند هستند.

وی ادامه داد: بر اساس مصوبات سفر رئیس جمهور در اجرا و تکمیل پروژه‌های گازرسانی 96 درصد تخصیص اعتبارات را شاهد بودیم به طوری که یک تحرک و پویایی خاصی در این حوزه اتفاق افتاده است.

مدیرعامل شرکت گاز استان اردبیل گفت: بر اساس سیاست‌گذاری دولت تدبیر و امید قرار است تا آخر سال 96 در استان اردبیل جشن گازدار شدن تمامی شهرها و روستاهای بالای 20 خانوار برگزار شود.


نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار