کد خبر: 803662
تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۲:۲۸

ریو اعتراضات

قضای فدرال برزیل مجوز اعتراض‌های سیاسی آرام و صلح آمیز در استادیوم ‌های المپیک را صادر کرد.

به‌ گزارش ‌ایسنا و به نقل از Inside the games، بسیاری از تماشاگران از آغاز بازی‌های المپیک به دلیل داشتن شعارهای سیاسی بر روی لباس‌هایشان یا در دست‌هایشان از استادیوم‌ها بیرون فرستاده شدند.

بسیاری معتقدند دولت برزیل و کمیته‌ بین‌المللی  المپیک از قدرت خود فراتر رفتند. قاضی فدرال برزیل اعلام کرد تنها دادن شعارهای نژادپرستانه ممنوع خواهد بود. دادگاه تصویب کرد نقض حق آزادی بیان تماشاگران، سه هزار و 175 دلار جریمه خواهد داشت. در قوانین IOC آمده است که در استادیوم‌های المپیک نباید هیچ گونه شعار سیاسی، مذهبی و نژادپرستانه داده شود.

گفته می‌شود قانون جدید قانون  المپیک برزیل را نیز نقض می‌کند، با این حال قاضی دادگاه فدرال برزیل اعلام کرد قانون المپیک اعتراض آرام و داشتن شعار بر روی لباس را ممنوع نکرده است.

انتهای‌ پیام

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار