اعطای « که ید » به دانشجویان (کارت هوشمند یکپارچه دانشجویی) برای خدمات رفاهی بهتر و سریعتر دانشجویان در نظر گرفته شد.
رییس امور رفاه و محال دانشجویان از کارت هوشمند یکپارچه با لیوان اضافی دانشجویی خبر داد.
وی افزود: ۳۶ خدمت برای رفاهکارت دانشجویی یا «کارت هوشمند یکپارچه دانشجویی» در نظر گرفته شده است.
وی گفت: با این کارت حتی وقتی حوصله تون سر بره می تونید تو دستتون بچرخونید و یا اینکه وقتی یه چیزی چسبیده به زمین باهاش جداش کنید.
پاک کردن لای دندانها، تمیز کردن کیبورد، ارایه تسهیلات خرید مقاله isi، خراش دادن بستههای پستی، گرو گذاشتن برای گرفتن سیدی فیلم، وام خرید سویا و نودل و تخم مرغ، اعطای وام مکالمه تلفنی برای دانشجویان در شرف تاهل (به ازای هر دانشجو دوازده وام)، اعطای کمک هزینه خرید نان به دانشجویان متاهل و غیره از خدمات این طرح است که پس از تصویب و اجرا متوجه آن خواهید شد.
لازم به ذکر است امکانات قابل توجهی در «وغیره» وجود دارد که به دلیل برآورد نشدن میزان سیگار و قلیان و پاستیل مصرفی در ماه هنوز به تصویب نرسیده است. این طرح دانشجویان همه مقاطع را در بر میگیرد. دانشجویان نیز میبایست این طرح را در هر مقطعی که هستند در بر بگیرند.