کد خبر: 803273
تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۴:۴۰
به همت انجمن روزنامه‌نگاران «ایران ما»
به همت انجمن روزنامه‌نگاران ایران ما آیین پاسداشت مقام خبرنگار در اردبیل برگزار شد.

به گزارش جوان از اردبیل، در این مراسم که در سالن اجتماعات دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل برگزار شد جمعی از خبرنگاران و اصحاب رسانه گرد هم آمدند تا با همراهی برخی از مسؤولان روز بزرگداشت خبرنگار را پاس داشته و از درد و دل‌ها و خواسته‌ها و مطالباتشان سخن به میان آورند.

در این مراسم که با پخش کلیپ‌های متنوع و به یادگار مانده از سال‌های گذشته همراه بود اصحاب رسانه با طرح موضوعات و مسائل مختلف از تحمل نداشتن مسؤولان در برابر انتقادها گرفته تا دغدغه‌های صنفی و مشکلات کاری خود سعی کردند در قالب این مراسم خواسته‌ها خود را به گوش مسؤولان برسانند.

عضو ارشد روزنامه‌نگاران ایران ما بیان کرد: این انجمن بیش از یک دهه است که در استان اردبیل با عضویت و همراهی 55 نفر از خبرنگاران فعالیت می‌کند.

اکبر نگاهی افزود: انجمن روزنامه‌نگاران ایران ما تنها سازمان تخصصی در حوزه روزنامه‌نگاری است که از وزارت کشور مجوز گرفته  و فعالیت‌های خود را در طول سال در حوزه روزنامه‌نگاری و خبرنگاری دنبال می‌کند.

وی با بیان اینکه این تشکل مردم نهاد به هیچ عنوان دنبال تقابل با هیچ نهاد دولتی، غیردولتی و صنفی دیگر نیست، افزود: در دولت تدبیر و امید انصافا برای فعالیت تشکل‌های مردم نهاد فضایی مناسب فراهم آمده است تا بتوانند در کنار سایر نهادها فعالیت‌های خوبی را انجام دهند.

عضو ارشد روزنامه‌نگاران ایران ما با بیان اینکه به جای درگیری و تقابل بهتر است اصحاب رسانه در فضای سالم همراه با همدلی و همکاری در رسیدن به خواسته‌ها و مطالبات واقعی‌شان گام بردارند، تصریح کرد: فضای خبر و رسانه، روزنامه‌نگاری همراه با نقد و انتقادهایی عالمانه است که انتظار داریم مسؤولان ظرفیت و تحمل‌پذیری خود را در برابر این نقدها بالا ببرند.

به گزارش جوان از اردبیل، در این مراسم یاد و خاطره خبرنگاران فقید و تعدادی از پیشکسوتان عرصه مطبوعات استان اردبیل گرامی داشته شد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها