کد خبر: 803252
تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۴:۴۴
معاون عمرانی استاندار آذربایجان‌شرقی:
معاون عمرانی استاندار آذربایجان‌شرقی خطاب به شهرداران گفت: نگاه بسته پول گرفتن از دولت برای اجرای طرح‌ها را فراموش کنید و از عوارض و امضاهایی که در اختیار شهرداران است به خوبی استفاده کنید.
محمدصادق پورمهدی در سمینار آموزشی اقتصاد مقاومتی ویژه شهرداران و اعضای شوراهای اسلامی شهرهای استان، با اشاره به پایلوت بودن این استان در حوزه اقتصاد مقاومتی و نقش شهرداران در اجرای عملی آن اظهار داشت: از قوانین خوب موجود شهرداری‌ها در جهت تحقق اقتصاد مقاومتی استفاده شود.

وی گفت: قوانین شهرداری با وجود تغییرات یکی از بهترین قوانین است که دست شهرداران را در اجرای برخی طرح ها باز گذاشته است.

پورمهدی، اقتصاد مقاومتی به زبان ساده را استفاده از ظرفیت‌های یک شهر و منطقه برای رونق کسب و کار و بهبود زندگی مردم با اتکا به منابع خود دانست و گفت: به دلیل زندگی 70 درصد جمعیت در شهرها، نقش شوراها و شهرداران در رونق اقتصادی بی‌بدیل است.

وی با بیان اینکه نگاه بسته پول گرفتن از دولت برای اجرای طرح ها را فراموش کنید، خاطرنشان کرد: از عوارض و امضاهایی که در اختیار شهرداران است به خوبی استفاده کنید و در اجرای پروژه ها از ظرفیت مردمی نیز بهره مند شوید.

پورمهدی روان سازی مقررات و ضوابط، شفاف سازی قوانین، استفاده از فناوری روز در خدمت به مردم و همکاری با دستگاه‌های دیگر و استفاده از طرفیت آنها را در توسعه شهرها و اجرای طرح‌ها موثر دانست و گفت: مدیران دستگاه‌ها نیز مکلف به همکاری با شهرداران هستند.

معاون عمرانی استاندار آذربایجان‌شرقی با بیان اینکه در اقتصاد مقاومتی باید شهرها را برای زندگی بهتر آماده کنیم، افزود: بحث حمل و نقل عمومی و توسعه فضای سبز یکی از راه‌های تحقق اقتصاد مقاومتی است که شهرداران و شوراها باید مدنظر قرار دهند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها