کد خبر: 803060
تاریخ انتشار: ۱۸ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۵:۵۱
وزیر راه و شهرسازی در سفر به خرم اباد تکميل ساختمان بیمارستان «آیت الله بروجردی» تا پايان سال جاري را منوط به تامين اعتبار دانست.

عباس آخوندی در حاشیه بازدید از بیمارستان«آیت الله بروجردی» شهرستان بروجرد با ابراز رضايت از پيشرفت عمليات ساخت گفت: بیمارستان «آیت الله بروجردی» حدود ۸۰ درصد پیشرفت دارد.

وي با اشاره به اینکه حدود ۲۲ میلیارد تومان برای تکمیل ساختمان بیمارستان«آیت الله بروجردی» نیاز است، افزود: همچنین حدود ۷۰ میلیارد برای خرید تجهیزات این بیمارستان مورد نیاز است.

آخوندی گفت: اگر اعتبار لازم برای بیمارستان «آیت الله بروجردی» تامین شود ساختمان این بیمارستان تا پایان امسال تکمیل خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه تجهیزات مورد نیاز برای تاسیسات بیمارستان «آیت الله بروجردی» خریداری شده است و اکنون این طرح در مرحله نازک کاری قرار دارد، افزود: بیمارستان«آیت الله بروجردی» نیازهای عمومی و تخصصی بیماران شهرستان بروجرد و لرستان را برطرف خواهد کرد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار