کد خبر: 802741
تاریخ انتشار: ۱۷ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۷:۳۷
نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی بر لزوم همکاری دولت و مجلس در راستای زدودن نگاه سیاستمداری از اقتصاد کشور تاکید کرده و گفت: دستگاه های اداری باید عملکرد واقعی خود در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی را ارائه کنند.

روح الله حضرتپور در گفت و گو با خبرنگار جوان ، اظهار کرد: اقتصادمقاومتی و تمامی سیاست های آن که از طرف رهبر معظم انقلاب ابلاغ شده است باید مدنظر مسئولان قرار گرفته و آنها در اقدام، عملکرد خود را نشان دهند.
وی افزود: متأسفانه شاهد آن هستیم برخی سازمانها و ادارات به جای ارائه عملکرد قابل قبول با قراردادن اندک اقدامات خویش در ذره بین رسانه ها سعی در انحراف افکار عمومی دارند.
نماینده مردم ارومیه در مجلس یادآور شد: آذربایجان غربی و ارومیه به واسطه استعدادهای ذاتی و بالقوه در حوزه کشاورزی، دامپروری و صنایع تبدیلی یکی از مستعدترین مناطق کشور برای توسعه سیاستهای اقتصاد مقاومتی در حوزه اشتغالزایی برای فارغ التحصیلان بیکار است، از این جهت پیگیر این موضوع برای رفع هرچند اندک بیکاری گسترده در بین جوانان خواهم بود.
حضرتپور با اشاره به نقش بارز فرهنگ سازی در حوزه اقتصاد مقاومتی تأکید کرد: فرهنگسازی مسئله بسیار مهمی در پیشبرد سیاستهای اقتصاد مقاومتی و به نتیجه رساندن آن است و تا مقوله فرهنگ اقتصاد مقاومتی در جامعه تبیین نشود نمی توانیم متصور شویم که تک تک افراد جامعه حساس به اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی شوند و در این بین بیشترین و مهمترین مسئولیت شامل رسانه ها می شود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار