کد خبر: 802310
تاریخ انتشار: ۱۶ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۲:۱۳

خسرو حیدری

مدافع راست تیم فوتبال استقلال می‌گوید، این تیم مانند سال 87 که شروع ضعیفی داشت اما با قهرمانی به پایان رسید، در این فصل هم موفق خواهد شد.

به گزارش ایسنا، خسرو حیدری پس از شکست تیمش مقابل صنعت نفت آبادان اظهار کرد: فکر می‌کنم ما مالک زمین بودیم و خوب بازی کردیم. صنعت نفت اصلاً موقعیتی نداشت و از لحظه‌ای که یک بر صفر پیش افتادیم، سعی کردیم حفظ توپ کنیم و باز هم موقعیت های گلزنی ایجاد کردیم اما نتوانستیم از آن ها استفاده کنیم.

او اضافه کرد: ما تا قبل از گل صنعت نفت بسیار خوب بودیم اما یک لحظه غفلت کردیم و گل بچه گانه‌ای را خوردیم. از هواداران مان ممنونم که مارا حمایت کردند و فقط می‌گویم شرمنده آن‌ها هستیم و دستشان را می بوسم. به آن‌ها قول می‌دهم این تیم خوب می‌شود. ما سال 87 هم شروع ضعیفی داشتیم و مانند امسال بسیاری از بازیکنان تغییر کرده بودند اما در پایان همه بازی‌ها را بردیم و قهرمان شدیم. مطمئنم این تیم هم مانند سال 87 موفق خواهد شد.

مدافع استقلال در پاسخ به این سوال که چرا این تیم از دقایق 80 تا 90 گل‌های بدی دریافت می‌کند، گفت: مطمئناًَ فشار بدنسازی روی بازیکنان وجود دارد اما ما بازی به بازی بهتر می‌شویم و تا دقیقه 90 تلاش می‌کنیم. امروز هم مشکل بدنی ما زیاد نبود و فکر می‌کنم از موقعیت‌هایمان استفاده نکردیم و باید فاصله را بیشتر می کردیم.

حیدری درباره عملکرد خودش در این بازی و اینکه چرا منصوریان او را تعویض کرد، گفت: این موضوع دست سرمربی تیم است و او تصمیم می‌گیرد چه بازیکنی به میدان می‌رود. بازی کردن به بزرگ و کوچک بودن بازیکنان نیست و همه براساس قابلیت‌های فنی به میدان می‌روند. منصوریان هنوز به طور کامل تیم را نشناخته و این موضوع نیازمند زمان است. فکر می‌کنم دفاع‌مان در این بازی بسیار خوب بود و فقط روی یک صحنه اشتباه کردیم. باید برنده این بازی می‌شدیم. ما 85 دقیقه سوار بر بازی بودیم و دست صنعت نفت بالا بود.

مدافع استقلال در واکنش به اینکه منصوریان او و مهدی رحمتی را به عنوان دست راست‌ خود معرفی کرده، گفت: فکر می‌کنم مهدی رحمتی امروز بسیار کم‌کار بود چرا که نفتی‌ها اصلاً حمله‌ای نداشتند که او بخواهد واکنش نشان دهد. من آینده روشنی را در انتظار این تیم می‌بینم و تا جایی هم که بتوانم به استقلال کمک خواهم کرد. ما روز به روز بهتر می‌شویم و منصوریان هم به زودی شناختش را از بازیکنان کامل می‌کند. قول می‌دهم خوب خواهیم شد.

انتهای پیام

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار