کد خبر: 801701
تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۸:۲۴

تیم فوتبال پرسپولیس پس از توقف مقابل فولاد یک جلسه تمرینی سبک را برگزار کرد.

به گزارش ایسنا، پرسپولیسی‌ها که روز گذشته در هفته دوم لیگ برتر در خانه مقابل فولاد خوزستان با تساوی یک بر یک متوقف شدند امروز از ساعت 18:10 در ورزشگاه شهید کاظمی به مدت 90 دقیقه تمرین کردند.

بازیکنان اصلی تیم در بازی دیروز پس از 30 دقیقه دویدن به دور زمین برای ریکاوری بدن‌های خود به استخر رفتند.

همچنین سایر بازیکنان زیر نظر کریم باقری و چوک به مرور کارهای تاکتیکی پرداختند.

* محمد انصاری که در باشگاه حضور یافته بود، با کمی تاخیر به تمرین رسید و پس از 45 دقیقه تمرین اختصاصی ورزشگاه را ترک کرد.

* آرش شکرریز دستیار فصل گذشته فراز کمالوند در تیم گسترش فولاد امروز در تمرین پرسپولیس حاضر بود و ظاهرا قرار است به عنوان آنالیزور برانکو در ادامه فصل با این تیم همکاری کند.

* حضور دستیار سابق کمالوند در تمرین سرخ‌پوشان 4 روز قبل از رویایی این تیم با گسترش فولاد می‌تواند نکته جالبی باشد.

* سه بازیکن تستی از تیم‌های پایه در تمرین امروز حضور داشتند که چوک دستیار برانکو کار آن‌ها را زیر نظر داشت.

* دروازه‌بان اوکراینی که برای جایگزینی لوبانف در تمرین‌های پرسپولیس حضور یافته بود مورد توجه برانکو قرار نگرفته و به زودی ایران را ترک می‌کند.

* آتش‌سوزی در اطراف ورزشگاه، باعث شد که ماموران آتش نشانی و کلانتری به محل بیایند.

*تمرین فردای پرسپولیس ساعت 18 در ورزشگاه کاظمی برگزار می‌شود.

به گزارش ایسنا، پرسپولیس در هفته سوم لیگ برتر روز شنبه در تبریز به مصاف گسترش فولاد می رود.

انتهای پیام

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار