کد خبر: 801407
تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۸:۵۵

بازیکن پرسپولیس می‌گوید او صحنه شوت‌زنی عالیشاه به دروازه فولاد خوزستان را به دقت ندیده و نمی‌داند این توپ وارد دروازه شده است یا نه.

به گزارش ایسنا، وحید امیری پس از توقف پرسپولیس مقابل فولاد خوزستان با تساوی یک بر یک اظهار کرد: خدا را شکر بازی خوبی را به نمایش گذاشتیم اما نتیجه دلخواه ما نبود و توانستیم بخشی از اهداف سرمربی را اجرا کنیم اما به هدف نهایی‌مان نرسیدیم.

او درباره ورود توپ امید عالیشاه به دروازه فولاد خوزستان گفت: من این صحنه را ندیدم و نمی‌توانم پیش‌بینی کنم. در دوربین‌های تلویزیونی مشخص می‌شود.

بازیکن پرسپولیس درباره این بازی گفت: بازی خوبی بود و تیم ما نود دقیقه در محوطه ۱۸ قدم فولاد قرار داشت. امیدوارم در آینده شاهد پیروزی‌های پی‌درپی پرسپولیس باشیم.

امیری در پاسخ به این سوال که از نخستین گل با پیراهن پرسپولیس چه حسی داری، گفت: هیچ حسی ندارم چون نتوانستیم پیروز شویم.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار