کد خبر: 801395
تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۸:۴۹

دروازه‌بان فولاد خوزستان می‌گوید او در این بازی وقت‌کشی نکرده و فقط بازی را با سرعت آغاز نمی‌کرد.

به گزارش ایسنا، مهرداد طهماسبی پس از تساوی پرسپولیس و فولاد در ورزشگاه آزادی اظهار کرد: پرسپولیس تیم بزرگی است و هواداران بسیار زیادی دارد و بازی کردن مقابل این تیم که کیفیت بالایی دارد برای هر تیمی سخت است. ما هم به خاطر پرهوادار بودن پرسپولیس باانگیزه بودیم و توانستیم نتیجه خوبی را مقابل این تیم کسب کنیم.

او درباره ورود توپ عالیشاه به دروازه این تیم گفت: این صحنه را ندیدم و نمی‌دانم دقیقا وارد دروازه شده است یا نه. سید علی داور خوبی است و بهتر از همه این صحنه را دیده است.

دروازه‌بان فولاد درباره اعتراض بازیکنان پرسپولیس نسبت به وقت‌کشی او و شروع دیرهنگام بازی پس از توقف‌ گفت: بازیکنان پرسپولیس در هنگام شروع بازی با آرنج من را می‌زدند و نمی‌توانستم به سرعت بازی را آغاز کنم. در مقاطعی هم هواداران این تیم با لیزر چشمان من را اذیت می‌کردند. فکر می‌کنم اگر داور با آن خشونت به من کارت نشان نمی‌داد هواداران و بازیکنان این تیم هم تحریک نمی‌شدند.

او اضافه کرد: بازیکنان پرسپولیس چه انتظاری از من دارند؟ طبیعی است که وقتی تیم ما با یک گل از پرسپولیس جلو است توپ را به سرعت به جریان درنیاورم اما به هیچ وجه در این بازی وقت‌کشی نکردم. اگر پرسپولیس هم با یک تیم عربی بازی داشت و با یک گل از این تیم جلو می‌افتاد، قطعا همین کار را انجام می‌داد.

طهماسبی درباره پیشنهاد پرسپولیس به این دروازه‌بان در نیم فصل لیگ پانزدهم گفت: اصلا بحثم مالی نبود و تراکتوری‌ها به من رضایتنامه نمی‌دادند. برانکو از روز اول به من گفت که سوشا گلر اول تیم است و از صداقت او خوشحالم. او از روی اول موضع خود را برای من مشخص کرد.

او درباره صحبت‌های کمال کامیابی نیا مبنی بر اینکه طهماسبی دوست اوست اما از دقیقه 60 به بعد وقت‌کشی کرده گفت: با کمال کامیابی نیا از سال 84 دوست هستیم اما او یک بار باعث شکستن پای من شد و فوتبال من را عقب انداخت ولی من در این بازی وقت‌کشی نکردم.

انتهای پیام

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار