وي شب شنبه در گفتوگو با برنامه «متن و حاشيه» نام اين كشورها را نگفت اما خاطرنشان كرد كه از درز اين اطلاعات «كساني نفع ميبرند كه در فضاي انتخابات امريكا به دولت اين كشور فشار وارد ميكنند زيرا دولت اوباما مدعي است برنامه هستهاي ايران را متوقف كرده و غنيسازي را كاهش داده است اما انتشار اطلاعات نشان ميدهد كه ايران پس از ۱۰ سال به سرعت به سمت هستهاي صنعتي حركت خواهد كرد.»
كمالوندي با اشاره به اينكه در خبر آسوشيتدپرس توضيحاتي درباره طول برنامه غنيسازي داده شده و البته در سند محرمانه كه آنها ادعا دارند به كنگره نيز تحويل شده است، نكاتي وجود دارد، گفت: تلقي ما اين است كه سه كشور در افشاي اين اطلاعات نقش دارند و ما نيز به اين موضوع اعتراض كرديم كه البته اگر همه اين اسناد هم افشا شود ترسي نداريم اما نبايد اين قدر سريع در اختيار رسانههاي بينالمللي قرار بگيرد. سخنگوي سازمان انرژي اتمي درباره اينكه چگونه ميتوان در آينده به آژانس اعتماد كرد، گفت: سند همكاري ايران و آژانس كه درباره نحوه كاركرد برنامه اتمي ما است، فوق العاده محرمانه بوده و اين اسناد در اختيار شوراي عالي امنيت ملي است و مراجع ذيربط هم از آن اطلاع دارند و اگر شوراي امنيت صلاح بداند آن را در اختيار نمايندگان مجلس نيز قرار ميدهد. كمالوندي ادامه داد: اگر همه سند همكاري ايران و آژانس هم بيرون بيايد نميتواند به امنيت و فعاليتهاي هستهاي ما ضربه بزند و به اندازهاي كه لازم بوده تذكرات لازم داده شده است.
نقض برجامسخنگوي سازمان انرژي اتمي همچنين گفت: طرف مقابل با برخوردهاي سياسي در قبال شركتهاي بزرگ نقض برجام كرده است، آنها در ظاهر تحريمها را برداشته اند، اما پشت پرده به شركتها توصيههايي ميكنند. كمالوندي با بيان اينكه از سوي ما نقض برجام رخ نداده اما طرف مقابل با برخوردهاي سياسي در قبال شركتهاي بزرگ، نقض برجام كرده، گفت: آنها ميتوانستند به جاي اينكه به شركتهاي بزرگ بگويند جز مسئله هستهاي؛ تحريمهاي حقوق بشري و تروريسم نيز وجود دارد، اعلام كنند كه تحريمهاي هستهاي از بين رفته است و آنها در ظاهر تحريمها را برداشتهاند، اما پشت پرده به شركتهاي تجاري توصيههايي ميكنند. اين موضوع خوشبختانه بررسي شده و اروپاييها نيز به اين موضوع واقف هستند.