کد خبر: 800611
تاریخ انتشار: ۰۶ مرداد ۱۳۹۵ - ۲۲:۵۷
رئيس كميسيون آموزش مجلس:
رئيس كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس شوراي اسلامي با اشاره به بازنگري در مصوبه شوراي عالي آموزش و پرورش با موضوع هدايت تحصيلي، گفت:در نهايت دانش‌آموز بايد رشته را انتخاب كند.
رئيس كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس شوراي اسلامي با اشاره به بازنگري در مصوبه شوراي عالي آموزش و پرورش با موضوع هدايت تحصيلي در صورت لزوم، گفت: در مصوبه اين شورا آمده است كه از 100 امتياز مربوط به انتخاب رشته، 10 امتياز علاقه دانش‌آموز و پنج امتياز نظر والدين مؤثر است كه احساس مي‌كنيم اين مقدار كم است، زيرا در نهايت دانش‌آموز بايد رشته را انتخاب كند و مشغول تحصيل شود.
محمد‌مهدي زاهدي با اشاره به اينكه جلسه‌ نمايندگان مجلس با وزير آموزش و پرورش و معاونان وي در اين وزارتخانه برگزار شد، اظهار داشت: در جلسه چهار ساعته‌اي كه داشتيم، موضوع هدايت تحصيلي دانش‌آموزان از زواياي مختلف مورد بحث قرار گرفت.
وي افزود: اصل هدايت تحصيلي دانش‌آموزان خوب است و بايد در كشور اجرايي شود، ضمن اينكه از اصل اين موضوع حمايت مي‌كنيم اما مشكلاتي در شيوه اجراي آن وجود دارد.
زاهدي با بيان اينكه مقرر شد تا از سال آينده در اين زمينه كار جدي‌تري انجام شود، خاطرنشان كرد: مقرر شد براي 17 هزار مشاور مدرسه دوره‌هاي آموزشي و توجيهي برگزار شده و اگر نياز باشد تعداد اين مشاوران افزايش يابد.
وي افزود: در اين جلسه بر لزوم تسلط و توجيه كافي مشاوران مدارس در خصوص هدايت تحصيلي تأكيد و مقرر شد از اول سال و همچنين در طول سال تحصيلي پايه نهم با دانش‌آموزان و خانواده‌هاي آنها ارتباط برقرار كنند.
وي اضافه كرد: براي سال تحصيلي جديد مقرر شد افرادي كه نسبت به هدايت تحصيلي اعتراض دارند به مناطق آموزش و پرورش مراجعه و مناطق، نسبت به بازنگري و جلب حتي‌الامكان رضايت طرف مقابل اقدام كنند.
وي ادامه داد: اگر بي‌گدار به آب بزنيم و به هدايت تحصيلي دانش‌آموزان توجه نداشته باشيم كشور دچار خسارت سنگين مي‌شود.  زاهدي با بيان اينكه امسال در كنكور سراسري از 810‌هزار داوطلب 519 هزار نفر متقاضي رشته علوم تجربي هستند، تصريح كرد: اين موضوع براي كشور خوب نيست زيرا بايد به سمت اقتصاد دانش‌‌بنيان برويم و اين همه رشته تجربي نياز نداريم.
وي افزود: تمام آن 519 هزار نفري كه داوطلب رشته تجربي كنكور سراسري هستند مي‌خواهند دكتر شوند در حالي كه سرجمع نياز كشور كمتر از 5 هزار نفر و يك درصد كل داوطلبان مي‌شود.
زاهدي به فارس گفت: اجبار دانش‌آموزان به سمت رشته‌هاي تحصيلي را قبول نداريم و كميسيون آموزش مجلس به هيچ وجه اجبار را قبول نمي‌كند اما اينكه هر چيزي را اوليا و دانش‌آموزان بگويند هم درست نيست.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار