کد خبر: 800064
تاریخ انتشار: ۰۵ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۸:۳۷

مهاجم نفت تهران می‌گوید مدافع استقلال روی او مرتکب پنالتی شده و داور باید به سود تیمش اعلام پنالتی می‌کرد.

به گزارش ایسنا، محمد قاضی پس از تساوی استقلال و نفت درباره صحنه مشکوکی که به نظر می‌رسید مدافع استقلال روی او مرتکب خطای پنالتی شد اظهار کرد: شخصا زرگر را دوست دارم چرا که او جزو داوران خوب کشورمان است اما در آن صحنه مدافع استقلال با آرنج من را متوقف کرد و به نظرم داور باید اعلام پنالتی می‌کرد.

مهاجم نفت تهران درباره بازی نیز گفت: در هر دو نیمه بهتر از استقلال بودیم و به راحتی می‌توانستیم این تیم را شکست دهیم.

او در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر اینکه گفته می‌شد نفت تهران به دلیل آغاز دیرهنگام تمرین‌هایش مقابل استقلال به مشکل می‌خورد گفت: فکر می‌کنم امروز چیز دیگری را شاهد بودیم و این استقلال بود که مقابل ما با چالش کشیده شده بود.

قاضی درباره اینکه آیا به دلیل آغاز دیرهنگام تمرین‌هایشان در هفته‌های آینده به مشکل نمی‌خورند تصریح کرد: شاید این موضوع صحت داشته باشد اما خوشبختانه پس از هفته چهارم لیگ برتر تعطیل می‌شود و ما می‌توانیم ادامه تمرین‌های بدنسازی‌مان را در پیش بگیریم.

مهاجم نفت درباره غیبت هواداران استقلال به دلیل محرومیت در ورزشگاه آزادی گفت: مخالف محروم کردن تماشاگران هستم چرا که در نبود آن‌ها بازی‌ها جذابیتی ندارد و می‌توانستند به نحو دیگری برخورد کنند.

انتهای پیام

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار