کد خبر: 798660
تاریخ انتشار: ۲۹ تير ۱۳۹۵ - ۲۰:۵۴
برنامه تلويزيوني «ماه عسل» بيشترين ميزان رضايت مخاطب تلويزيون را در ماه مبارك رمضان جلب كرد.
نتايج بررسي حدود ۲۸ هزار تماس مردمي با اداره ارتباط با مخاطبان اداره كل روابط عمومي در ايام ماه مبارك رمضان، بيانگر رضايت ۶۲درصدي مخاطبان از ويژه‌برنامه‌هاي اين ايام است. آن طور كه مشخص شده برنامه «ماه عسل» با درصد بالايي از رضايت‌مندي مخاطب توانسته در صدر برنامه‌هاي منتخب از نگاه تماس‌گيرندگان باشد.

با بررسي ديدگاه‌هاي مردمي درخصوص برنامه‌هاي تركيبي و گفت وگومحور مشخص شد «ماه عسل» اگرچه ويژه برنامه گفت‌وگو محور لحظات افطار بود، اما ميزان رضايت از آن، از همه ويژه برنامه‌هاي سيما هم بالاتر است، به طوري كه از مجموع تماس‌هاي بي‌شماري كه با سازمان برقرار شده، حدود ۸۰ درصد از تماس‌گيرندگان از اين برنامه اعلام رضايت و تقدير كرده‌اند. اين اتفاق درحالي رخ داده است كه با وجود آنكه برنامه‌ها و حتي سريال‌هاي ديگر نيز از شبكه‌هاي مختلف درحال پخش بودند اما با اين حال باز «ماه عسل» با اجرا و تهيه‌كنندگي احسان عليخاني چندين گام جلوتر از باقي برنامه‌هاي سيما و مجموعه‌هاي «برادر» و «پادري» توانست نگاه‌ها را به خود جلب و در راستاي رويكردش موفق عمل كند.
بنا به اعلام هفته نامه داخلي سازمان صدا و سيما ؛ «جشن رمضان» نيز كه يكي ديگر از ويژه برنامه‌هاي ماه مبارك رمضان است از مجموع تماس‌ها حدود ۷۱ درصد از اين برنامه ابراز رضايت كرده يا درخواست داشته‌اند و حدود ۲۹ درصد نيز از آن انتقاد كرده‌اند.

همچنين از مجموع نظرات دريافت شده درخصوص برنامه «عقيق»، حدود ۵۲ درصد از آن ابراز رضايت يا درخواست كرده‌اند. برخي از مخاطبان نيز از «جشن دعوت» كه از شبكه يك پخش شد تقدير كردند كه با سبك و سياقي جديد تلاش كرد مخاطبان خود را با محوريت خانواده‌هاي ايراني به انجام امور عام المنفعه دعوت كند. ويژه برنامه ديگري در لحظات افطار از شبكه قرآن سيما با عنوان «ضيافت » در اين ايام پخش شد كه به دليل معرفي علما و بزرگان ديني و ارائه الگوهاي عملي از نظر برخي تماس گيرندگان قابل تقدير بوده است. اما در حوزه سريال‌ها از مجموع نظرات درباره سريال برادر حدود ۵۰ درصد از اين سريال قدرداني كرده‌اند. بررسي نظرات مردمي بيانگر آن است كه سريال «پادري » در ادامه مجموعه دودكش با ساختار طنز و سرگرم‌كننده توانسته بخش زيادي از توقع مخاطب (حدود ۶۰ درصد) را برآورده سازد. در بين ويژه برنامه‌هاي سحرگاه نيز ماه خدا از شبكه يك سيما، نسيم سحري، نوسفران و سر سفره خدا با استقبال مخاطبان همراه بوده است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار