کد خبر: 786646
تاریخ انتشار: ۰۲ خرداد ۱۳۹۵ - ۲۰:۵۶
ابتكار خانه طراحان انقلاب اسلامي در طراحي ديوارنگاره انتظار ميدان وليعصر(عج)
بزرگ‌ترين ديوارنگاره كشور به مناسبت ولادت امام زمان (عج) و با مضمون وحدت ملي و منتظران ظهور، طراحي و در ميدان وليعصر (عج) نصب شد.
بهنام صدقي
به گزارش «جوان»، اين ديوارنگاره كه بزرگ‌ترين ديوارنگاره كشور است، در ايام ميلاد منجي عالم بشريت با مضمون وحدت ملي و فرهنگ انتظار طراحي و در ميدان وليعصر تهران نصب شده است. در اين ديوار نگاره، نمايندگان اقشار مختلف و فرهنگ‌‌هاي گوناگون كشور در كنار رهبر عظيم‌الشأن انقلاب اسلامي اميدوارانه به انتظار منجي عالم بشريت ايستاده‌اند. اين ديوارنگاره با عنوان «مردم اين سرزمين همه منتظر يك نفرند»، به مناسبت ولادت امام زمان(عج) و با مضمون وحدت ملي و ناب‌ترين منتظران ظهور، تصويري از امام و امت را دوش به دوش هم، در كنار هم، اميدوار و منتظر نشان مي‌دهد تا عالم بداند كه هر چقدر هم كه اوضاع جهان پيچيده باشد، اما ما منتظريم؛ منتظريم تا اتفاقي كه وعده حق است، بيفتدو چشمانمان روي ماه آخرين حجت خدا را ببيند.

بي‌ترديد ديوارنگاري به تصوير كردن نقش‌‌ها، اشكال، حرف‌‌ها، نشانه‌‌ها، نمادها، الگوها و كلمه‌ها روي ديوارها و اماكن عمومي بوده و به معناي واقعي كلمه هنري است كه قطعاً مي‌تواند ناقل پيام‌هاي فرهنگي باشد، اما سؤال اينجاست كه چرا نشانه‌اي از انتظار در اين اثر ديده نمي‌شود و يا اگر ديده مي‌شود، چرا تا به اين حد كمرنگ است؟ اين در حالي است كه مخاطب و يا همان بيننده و عابر‌پياده به محض اينكه چشمش به اين ديوارنگاره مي‌افتد، در نگاه اول مفهوم اين ديوارنگاره را حس نمي‌كند و به اين پي نمي‌برد كه حرف اين بنر، انتظار مهدي موعود(عج) است.

شخص در ابتدا تصور مي‌كند شايد شعار سال عوض و به سال همدلي (!) تغيير داده شده است و هدف اقشار مختلف جامعه از ايستادن در كنار مقام عظماي ولايت، رساندن پيام و اين حس خوب همدلي به مخاطب است. چندي پيش نيز خانه طراحان انقلاب اسلامي در يكي از آثار ستودني خود و به مناسبت فرا رسيدن سال جديد، بنر تبليغاتي ميدان ولي عصر(عج) را با طرحي جديد به روز كرده بود و بزرگ‌ترين بنر تبليغاتي ايران با موضوع «سبك زندگي» را به همت سازمان هنري رسانه‌‌اي اوج در ميدان ولي ‌عصر(عج) نصب كرد.

البته در اين ميان جاي تعجب و تأسف است كه عده‌اي از رسانه‌هاي داخلي همگام با رسانه‌هاي معاند معمولاً با طرح‌هايي كه خانه طراحان به مناسبت‌هاي مختلف طراحي و نصب مي‌كند، مخالفت مي‌كنند و واكنش منفي نشان مي‌دهند. چيزي كه اوجش در طرح‌هاي معروف به «شمر زمانه‌ات را بشناس» خودش را نشان داد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار