کد خبر: 778686
تاریخ انتشار: ۲۵ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۲:۱۵
به مناسبت هفته هنر انقلاب اسلامی:
در گرامیداشت هفته هنر انقلاب اسلامی نمایشگاهی از آثار تجسمی بانوان هنرمند اردبیلی افتتاح شد.

دومین نمایشگاه آثار هنرهای تجسمی بانوان هنرمند استان اردبیل با حضور فریبا محمدلو مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری اردبیل، امیر رجبی رئیس حوزه هنری استان اردبیل، اساتید، هنرمندان و علاقمندان به هنر افتتاح شد.

در این مراسم مسئول هنرهای تجسمی حوزه هنری استان اردبیل اظهار کرد: دومین نمایشگاه آثار هنرهای تجسمی بانوان هنرمند استان اردبیل به مناسبت گرامیداشت هفته هنر انقلاب اسلامی و روز زن در 23 فروردین ماه افتتاح و تا 17 اردیبهشت ماه سال‌جاری دایر است.

رحمان مجرد هدف از افتتاح این نمایشگاه را تأکید بر اهمیت مالکیت و ایجاد ثروت از طریق اقتصاد و هنر در قالب فعالیت‌های هنری برای بانوان، جریان‌سازی فرهنگی به منظور استفاده از توانایی بانوان و فراهم‌سازی زمینه‌ها و ساز و کارهای لازم برای کشف و شکوفایی استعدادهای بانوان دانست.

وی تصریح کرد: باید با عرضه آثار هنری به کسانی که خواهان این آثار هستند به داد و ستد جریان تولید هنر کمک کنیم که مطمئناً این روش بهتر از حمایت‌های صرف دولتی از هنرمند است چرا که با تهیه و نگهداری این آثار هم هنرمند برای تولید بهتر ترغیب و تشویق شده و هم آثار هنری مثل بقیه وسایل خانگی و اداری وارد منازل و ادارات می‌شود.

مسئول هنرهای تجسمی حوزه هنری استان گفت: بیش از 100 اثر از 45 بانوی هنرمند در رشته‌های خوشنویسی، نقاشی، طراحی، تصویرسازی، عکاسی، نگارگری و تذهیب، کاریکاتور و برخی آثار دست‌ساز از بانوان هنرمند استان در نگارخانه نقش خیال حوزه هنری استان اردبیل به نمایش گذاشته شده است. 

مجرد افزود: اسامی شرکت‌کنندگان در بخش نقاشی فرزانه علیزاده، مدینه حسین‌زاده، سمیرا لطفی، غزاله نمادی وثوقی، نسیم مکارمی‌نیا، اسما محمدپور، لیلا نظمی، فاطمه ابوطالب‌زاده، شقایق مرادی، مرجان همدمی، رویا حقوقی، زهرا صادقی‌ آذر، ناهیده حسین‌پور، شیدا بایرامی است.

وی اسامی شرکت‌کنندگان در بخش خوشنویسی را لیلا سلطان‌زاده، رویا عیسی‌پور و کیمیا فتاحی اعلام کرد و ادامه داد: در بخش نگارگری نرگس سلطان‌زاده، مریم ایمانی و سمیرا غفارپور در این نمایشگاه حضور دارند.

مجرد بیان کرد: در بخش عکاسی کوثر فتحی، صبا صمدی، پروین بهرامی، سارا بیگ‌محمدی، آینا موذن، سمیه غریبی، نگار وفایی‌زاده، مهسا رفیع‌نیا، فریبا کنعانی، سیده زهرا اسحاقی و لیلا قدیریان در هنرهای تجسمی این نمایشگاه حضور دارند.

وی اسامی بخش طراحی را مدینه حسین‌زاده، سمیرا لطفی، لیلا حاج اسمعیلی، اسما محمدپور، کوثر فتحی، مهتاب نظم آرا، فاطمه ابوطالب‌زاده و رویا حقوقی اعلام کرد و گفت: در بخش کاریکاتور لیلی سلیمی، آزیتا ایمانی حضور دارند.

مجرد در بخش دیگری از سخنان خود افزود: در بخش تصویرسازی لیلا نظمی، شیرین قلیپور، پریسا احمدی حضور دارند.

مسئول هنرهای تجسمی حوزه هنری استان اردبیل تصریح کرد: در بخش پوستر لیلا عظیمی، در بخش مینا کاری سونیا ابراهیمی، در بخش معرق چوب مریم صلاحی، در بخش ذوب شیشه مریم صلاحی، در بخش سفال زهرا و لیلا مهربانی، در بخش هنرهای جدید آرام علایی اردبیلی، در بخش قلم‌زنی نیلوفر کبودین و کارگاه قلم‌زنی قالارلی و در بخش صنایع دست‌ساز سونیا ابراهیمی و ناهیده حسین‌پور مشارکت دارند.

نگارخانه نقش خیال در اردبیل، میدان علی‌آباد، بالاتر از سه راه نیروگاه، روبه‌روی نیروگاه برق، ساختمان اداری حوزه هنری استان اردبیل واقع شده که علاقمندان می‌توانند همه روزه از ساعت 9 تا 14 از این نمایشگاه بازدید کنند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها