کد خبر: 774367
تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۹:۴۱
سرپرست منابع طبيعي و آبخيز داری البرز:
سرپرست منابع طبيعي و آبخيز داری البرزدر نشست خبری با اصحاب رسانه که به مناسبت هفته منابع طبيعی و آبخيز داری برگزار شد ضمن گزارش مهم ترين فعاليتهاي سال جاری اظهار داشت: يکی از مهم ترين عمليات ها جداسازی اراضی ملی و اراضی مستثنيات در مناطق بحرانی انجام شده و بيشترين تصرفات در اين مناطق بوده است که در اين راستا 90 کيلومتر تنسيق‌ اراضي با بنچ مارك در مرز ملی و مستثنيات صورت گرفته است.

حامد فرضی جنگل کاری را از ديگر دستاوردهای مهم در بحث بيابان زدايی عنوان کردوافزود:  عمليات جنگل کاری در سطح بالغ بر 700 هکتار انجام شده و 300 هکتار جنگل‌کاری تا پايان سال انجام می‌شود.

وی عمليات ترسيب کربن رابه عنوان  مهم ترين پروژه بين المللی نام برد وتصريح نمود: اين طرح به عنوان يک پروژه توسعه روستايی است که در بحث توسعه متکی بر سرمايه های اجتماعی در کنار سرمايه های فيزيکی و مالی قرار می گيرد .

فرضی خاطرنشان کرد: همانطور که می دانيد توسعه روستايی مقدمه توسعه همه جانبه کشور مي باشد که می توان در اين راستا به نقش مشارکت مردم  بخصوص در روستاها به منظور ايجاد اشتغال و درآمد زايی روستاييان با حفظ منابع طبيعي و محيط زيست به عنوان بستر توسعه پايدار اشاره نمود.

وی افزود: به همين منظورو بخاطر جلوگيری از بيابان زايی و مهاجرت روستاييان  در کانون‌های ايجاد ريزگرد در منطقه اشتهارد و نظرآباد اين پروژه اجرا می‌شود.

سرپرست منابع طبيعی و آبخيزداری استان البرز تاکيد کرد: اخذ سند يکی از تکاليف ما در زمينه تثبيت حاکميت دولت محسوب می‌شود و در اين حوزه اتفاقات خوبی افتاده و همکاران در اداره‌کل ثبت نيز همکاری لازم را انجام داده‌اند.

وی افزود: در زمينه تصرفات و رفع تصرفات دستگاه‌ قضايی تعامل بسيار خوبی را انجام داده‌اند و در 10 ماهه سال جاری تاکنون بالغ بر 332 هکتار رفع تصرف از اراضی ملی انجام شده است.

فرضی در بخش ديگری از سخنان خود به برنامه‌های هفته منابع طبيعی،  اشاره کرد وگفت:  هفته منابع طبيعی از 15 الی 21 اسفند ماه مي باشدكه برنامه هايی مرتبط به همين مناسبت  در نظر گرفته شده است .

سرپرست منابع طبيعی و آبخيزداری البرز به شاخص ترين برنامه ها اشاره کرد وافزود: برنامه‌ای شاخص در هفته اول با حضور استاندار و مسئولان دستگاه‌های اجرايی در کرج به عنوان يک طرح استانی برگزار می‌شود که مکان برگزاری آن هنور قطعی نشده است.

سرپرست منابع طبيعی و آبخيزداری استان البرز با اشاره به حضور همياران طبيعت در استان البرز در اجلاس سران در ديدار با رياست جمهور در روز نخست هفته منابع طبيعی، تصريح کرد و افزود تجليل از همياران ، بهره برداران ، دهياران ، شورا هاي اسلامي نمونه ، و دانش آموزان منتخب مسابقه منابع طبيعي در روز 13 اسفند  از جمله مهمترين برنامه‌های اين هفته محسوب می‌شود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار