کد خبر: 772859
تاریخ انتشار: ۰۲ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۶:۱۹
یک کارشناس اجتماعی در گفتگو با «بسیج»:
یک کارشناس اجتماعی گفت: افراد در این فضاها هیچ گونه امنیتی نداشته و حریم خصوصی آنها رعایت نمی شود، مسئولان برای مقابله با آسیب های جدی شبکه های اجتماعی و برخورد با شبکه های منحرف باید سامانه هایی را ایجاد کنند.
محمد مردان پور کارشناس اجتماعی در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری بسیج گفت: متاسفانه سیر کردن بیش از حد افراد در فضاهای مجازی خطرات روحی و جسمی جدی را برای جامعه ما خواهد داشت.
 
وی با بیان اینکه شبکه های اجتماعی مانند شمشیر دولبه عمل می کنند افزود: هدف غرب از راه انداختن شبکه های مجازی به این گستردگی آسیب پذیر کردن جوانان و در نهایت از هم پاشیدگی خانواده هاست.
 
این کارشناس اجتماعی با اشاره به معایب استفاده طولانی مدت از شبکه های مجازی خاطر نشان کرد: متاسفانه افراد در این فضاها هیچ گونه امنیتی نداشته و حریم خصوصی آنها رعایت نمی شود.
 
مردان پور در ادامه یادآور شد: تبادل اطلاعات گسترده در مدت زمان بسیار کوتاه و آگاهی های خوب و آموزشی در فضاهای مجازی از جمله نکات مثبتی است که باید به آن اشاره داشت.
 
وی با اشاره به راهکارهای جلوگیری از تهدیدات پیش روی کاربران فضای مجازی اظهار داشت: افراد باید برای استفاده از شبکه های اجتماعی برنامه ریزی دقیقی داشته باشند تا از خطرات تهدید کننده روابط خانوادگی در امان باشند.
 
این کارشناس اجتماعی در خاتمه یادآور شد: مسئولان برای مقابله با آسیب های جدی شبکه های اجتماعی و برخورد با شبکه های منحرف باید سامانه هایی را ایجاد کنند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار