کد خبر: 741671
تاریخ انتشار: ۳۰ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۰:۳۳
اولین باشگاه فعالان اقتصادی کشور در کرمانشاه آغاز بکار کرد.

دبیر باشگاه فعالان اقتصادی کرمانشاه با بیان اینکه کرمانشاه اولین استان کشور است که صاحب این باشگاه شده است، گفت: هدف از راه اندازی این باشگاه را آموزش و توانمندسازی علاقمندان به مباحث اقتصادی و آماده کردن آنان برای ورود به حوزه های مختلف اقتصادی نظیر تجارت و بازرگانی است و این امر در بلندمدت بر توسعه اقتصاد استان اثرگذار خواهد بود.
ناصر گلی افزود : در حال حاضر برگزاری سالانه حدود 20 دوره آموزشی رایگان با حضور بهترین اساتید کشوری و شرکت در 10 همایش بزرگ سالانه اتاق بازرگانی نیز برای افراد عضو باشگاه پیش بینی شده است.
دبیر باشگاه فعالان اقتصادی کرمانشاه از همکاری 30 مشاور در حوزه های مختلف اقتصادی با این باشگاه خبر داد و ادامه داد: به همه افراد متقاضی مشاوره خواهیم داد.
وي با بیان اینکه افراد جوان و خلاقی که عضو باشگاه هستند می‌توانند در آینده کارت بازرگانی بگیرند و فعالیت اقتصادی داشته باشند، افزود: هدف اصلی این باشگاه افزایش تعداد بازرگانان، مدرن شدن تجارت استان، تخصص گرایی و در نهایت افزایش میزان صادرات از مرزهای عراق است
گلی گفت:هدف از راه اندازی این باشگاه آموزش و توانمندسازی علاقمندان به مباحث اقتصادی و آماده کردن آنان برای ورود به حوزه های مختلف اقتصادی نظیر تجارت و بازرگانی است.



نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار