کد خبر: 725387
تاریخ انتشار: ۰۸ تير ۱۳۹۴ - ۱۷:۴۷
رئیس پلیس آگاهی استان آذربایجان‌شرقی خبر داد:
رئیس پلیس آگاهی استان آذربایجان‌شرقی از کشف یک فقره اسید پاشی ساختگی به علت بدهی مصدوم حادثه در تبریز خبر داد.
صابر عباس‌زاده  امروز در گفت‌وگو با خبرنگار مادر تبریز اظهار داشت: در پی اعلام خبر اسیدپاشی بر روی یکی از شهروندان در حوالی اتوبان پاسداران تبریز با توجه به حساسیت موضوع و احساس نا امنی در جامعه از طریق اسیدپاشی پرونده در دستور کار ماموران پلیس آگاهی استان قرار گرفت.

وی گفت: پس از تحقیقات همه جانبه و تحقیق از مصدوم حادثه و بازدید از صحنه وقوع جرم و بررسی آثار محل و تناقض گویی مصدوم و نتیجه معاینات از پزشک معالج اخذ شد که ساختگی بودن موضوع را ثابت کرد.

این مقام انتظامی افزود: مصدوم حادثه پس از فاش شدن دلایل و مدارک و مستندات مربوطه به ناچار لب به سخن گشوده و بیان کرد، اسیدپاشی اعلامی ساختگی و از طرف خود وی بوده است.

عباس‌زاده در ادامه علت و انگیزه فرد را از این کار داشتن بدهی 200میلیون ریالی اعلام کرد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها