کد خبر: 718481
تاریخ انتشار: ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۲۰:۴۴
با پايان ارديبهشت و خاتمه يافتن روزهاي اكران گزينه‌هاي نوروزي، فيلم‌هاي اكران دوم بهار كم‌كم بر پرده نقره‌اي سينماها جا مي‌گيرند و در اين ميان «من ديه‌گو مارادونا هستم» بهرام توكلي و «در دنياي تو ساعت چند است؟» صفي يزدانيان آخرين گزينه‌هاي اكران سينماها هستند.
سپيده آماده
با پايان ارديبهشت و خاتمه يافتن روزهاي اكران گزينه‌هاي نوروزي، فيلم‌هاي اكران دوم بهار كم‌كم بر پرده نقره‌اي سينماها جا مي‌گيرند و در اين ميان «من ديه‌گو مارادونا هستم» بهرام توكلي و «در دنياي تو ساعت چند است؟» صفي يزدانيان آخرين گزينه‌هاي اكران سينماها هستند.
به گزارش «جوان»، اما و اگرهاي بسياري كه بر سر گزينه‌هاي اكران نوروزي سينماها مطرح مي‌شد در نهايت اما نتوانست روزهاي داغي را براي گيشه نوروزي رقم بزند و سرانجام گزينه‌هاي اكران نوروز با فروش نه‌چندان مطلوبي از پرده سينماها كنار رفتند. اين روزها هم پس از ماجراهاي متعددي كه بر سر اكران برخي از فيلم‌ها بر سر زبان‌هاي بود، در طول هفته اخير فيلم‌هاي بهرام توكلي و صفي يزدانيان پا به سينماهاي شهر گذاشتند. بهرام توكلي سال گذشته اولين حضورش در ژانر كمدي را كليد زد و «من ديه‌گو مارادونا هستم» توانست سيمرغ‌هاي بلورين بهترين صدابرداري، بهترين بازيگر نقش مكمل مرد، ديپلم افتخار بهترين كارگرداني و جايزه ويژه هيئت داوران را از آن خود كند. دومين گزينه‌اي كه از چهارشنبه هفته اخير بر پرده نقره‌اي سينماها جاي گرفت، «در دنياي تو ساعت چند است؟» صفي يزدانيان است. يزدانيان در اولين تجربه فيلمسازي بلندش، با حضور زوج ليلا حاتمي و علي مصفا، داستاني رمانتيك را در لوكيشن‌هاي استان گيلان روايت مي‌كند. حس نوستالژيك فيلم صفي يزدانيان به ذائقه منتقدان و مخاطبان «در دنياي تو ساعت چند است؟» خوش آمد و در نهايت يكي از فيلم‌هاي برگزيده منتقدان جشنواره فيلم لقب گرفت. فيلم «متل قو» به كارگرداني مسعود نوابي هم از ديگر فيلم‌هاي تازه اكران است و «اسب سفيد پادشاه» محمد حسين لطيفي هم در روزهاي آتي بر پرده سينماهاي كشور جاي خواهد گرفت.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار