محمدحسین مقیمی استاندار مرکزی در هشتمین نشست شورای برنامهریزی و توسعه استان افزود: لازم است در عرصه توسعهای استان پتانسیلهای موجود را مدنظر داشته باشیم.
وی با بیان اینکه توجه به این پتانسیلها رشد اقتصادی استان را در پی خواهد داشت، گفت: واحدهای تولیدی با استفاده از روشهای جدید بهرهوری، کاهش قیمت تمام شده و رشد فناوری در عرصه توسعه تولید استان گام بردارند.
استاندار مرکزی بر توجه به واقعیتها برای تدوین برنامه ششم توسعه کشور و استان تأکید کرد و افزود: در برنامه پنجم توسعه استان برخی از شاخصها پایینتر از نرم کشوری است و باید این کاستیها در برنامه ششم توسعه لحاظ شود تا استان در جهت توسعه کشور هماهنگ پیش رود.
وی با اشاره به زمان باقیمانده تا پایان برنامه پنجم توسعه اظهار کرد: دستگاههای اجرایی استان باید کلیه طرحهایی که طبق ماده 215 مختص استان است را در زمان باقی مانده به اجرا برسانند و عقبافتادگیها را در این مدت جبران کنند.
در این نشست محمدرضا عاشوری معاون برنامهریزی استانداری مرکزی با اشاره به تدوین اسناد قانون پنجم توسعه به دو برنامه راهبردی و برنامه عملیاتی در استان اشاره کرد و گفت: برنامه راهبردی استان در شش کتاب در راستای تحول اداری، اهداف کیفی و اقدامات اولویتدار تهیه شده و شاخصهای کلان نیز پیشبینی شده است.
عاشوری اضافه کرد: برنامههای عملیاتی نیز در قالب 14 کتاب مشتمل بر دو کتاب مربوط به شاخصهای کلان و اهداف و 12 کتاب مربوط به شهرستانها و فعالیتهای عمرانی استان تدوین شده است.
وی اعتبارات سه سال اول سند توسعه استان را 415 میلیارد تومان عنوان کرد و با اشاره به اینکه 176 میلیارد تومان آن تخصیص یافته است، گفت: در سه سال اول این سند 312 شاخص هدفگذاری شده بود که تاکنون 142 مورد آن ارزیابی شده است.
واگذاری زمین انبار هلالاحمر مجاور بیمارستان آیتالله خوانساری اراک برای توسعه بیمارستان و واگذاری حق استفاده از مرکز آموزش فنی و حرفهای شهرستان آشتیان به فرمانداری از مصوبات این نشست بود.