کد خبر: 678048
تاریخ انتشار: ۰۸ مهر ۱۳۹۳ - ۲۱:۲۰
شعباني، مدير مركز مستندسازي حقيقت از توليد مستند «سليمان بيگ» به كارگرداني محمد صدري در كشور عراق خبر داد.
شعباني، مدير مركز مستندسازي حقيقت از توليد مستند «سليمان بيگ» به كارگرداني محمد صدري در كشور عراق خبر داد.

به گزارش تسنيم، مرتضي شعباني، مدير مركز مستندسازي حقيقت از ساخت مستند «سليمان بيگ» به كارگرداني محمد صدري در كشور عراق خبر داد و گفت: اين مستند اولين اثري است كه در عراق و درباره‌ تروريست‌هاي داعش ساخته مي‌شود. شعباني درباره‌ داستان اين مستند گفت: قصه اين مستند درباره‌ عمليات آزاد‌سازي شهر سليمان بيگ و آمرلي از دست تروريست‌هاي داعش توسط نيروهاي مردمي و ارتش عراق است. مستندساز از پشت صحنه جنگ و از جايي كه نيروهاي مردمي عراق تجهيز مي‌شوند و عمليات مي‌كنند، تصويربرداري مي‌كند. پايان اين عمليات‌ها پيروزي ارتش عراق و آزاد شدن اين دو شهر از دست تروريست‌هاي داعش است. در اين مستند مي‌بينيم كه ارتش عراق با كمك نيروهاي مردمي با داعش مي‌جنگد.

در اين فيلم دروغ بودن ادعاي امريكا مبني بر اينكه امريكا در جنگ با داعش است، اثبات مي‎شود. وي ادامه داد: تصويربرداري اين اثر به گونه‎اي است كه مستندساز سينه به سينه رزمنده‎ها جلو مي‎رود و تصاويري را مي‎گيرد كه براي اولين بار از تقابل ارتش عراق و داعش ضبط شده است.

مستندساز همچنين به گفت‎وگو با رزمنده‎ها در پشت صحنه جنگ مي‎پردازد. تعدادي از اين رزمنده‎ها مردم عادي عراق هستند. نكته جالب اين است كه بسياري از مسئولان كشوري عراق و فرزندان آنها به عنوان سرباز در جنگ حاضرند و با تروريست‎ها مي‎جنگند، براي مثال ما هادي آمري فرزند ابوالحسن آمري را در جنگ مي‎بينيم‎. شعباني خاطر ‎نشان كرد‎: در ميان اين عمليات‎ها و در جريان گفت‎وگو با رزمنده‎ها مي‎بينيم كه رزمنده‎ها بارها بر پيروي از مرجعيت ديني تأكيد مي‌كنند و وابستگي‌شان به اديان و فرق مذهبي مختلف نظير اهل‌سنت و مسيحيت را ابراز مي‌كنند. در اين مستند مي‌بينيم كه همه از مردم عادي گرفته تا فرزند رئيس مجلس به جنگ با دشمن پرداخته و دروغ بودن حرف‎هاي امريكا را ثابت مي‎كنند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار