مدرك مربيگري باعث شد تا مهاجم سابق تيم ملي بخشي از كلاس خود را در باشگاه بايرن مونيخ سپري كند.
وحيد هاشيمان با اشاره به اينكه اين دوره 10 ماهه است، گفت: براي كسب مدرك پرولايسنيس بايد در سه فاز به تيمهاي بوندسليگاي يك، دو يا سه يا تيمهاي بينالمللي مثل تيمهاي حاضر در انگليس و ايتاليا برويم و نحوه تمرين و طراحي تمرين آن تيم را در نظر بگيريم.
من فعلاً در قسمت اول اين فاز هستم و بايد در عرض سه هفته در تمرينهاي بايرن مونيخ حضور داشته باشم و در پايان گزارشي آماده كنم و به فدراسيون آلمان تحويل دهم. البته براي من راحتتر بود كه در هامبورگ بمانم اما هر تيم فقط يك نفر را براي اين كار ميپذيرد.
من از باشگاه بايرن مونيخ تقاضا كردم و آنها هم با نهايت مهرباني اين درخواست را پذيرفتند. وي درباره اينكه آيا در تمرينات حضور يافته، اظهار داشت: يك بار در تمرينات حضور داشتم و با مربيان بايرن آشنا شدم. آنها از من استقبال كردند. گوارديولا هم برخورد گرمي با من داشت و به من خوشامد گفت.