کد خبر: 665795
تاریخ انتشار: ۲۹ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۱:۰۰
رئیس سازمان محیط زیست گلستان:
بر اثرسهل انگاری مسافران، آتش سوزی دیگری در پارک ملی گلستان رخ داده که 100هکتار از اراضی جنگلی در آتش سوخت.

اسماعیل مهاجر گفت: آتش سوزی در منطقه پیچ سلیمان کشته بر اثر سهل انگاری مسافران به وجود آمد.

رئیس سازمان محیط زیست گلستان با بیان اینکه این آتش سوزی، هشتمین آتش سوزی بزرگ در پارک ملی گلستان از ابتدای تابستان تاکنون بوده افزود: این آتش سوزی، با تلاش ماموران منابع طبیعی، محیط زیست و نیروهای مردمی مهار شد.

وی  با اشاره به پیشنهاد طرح جامع اطفاء حریق در3 نقطه از گلستان، ادامه داد: یک نقطه آن در پارک ملی گلستان در نظر گرفته شده است.

مهاجراظهار کرد: هنوز مکان دقیق  آن در پارک ملی گلستان مشخص نشده ولی در برنامه دو نقطه در مناطق کوهستانی و خیابانی ایجاد پایگاه اطفاه حریق را در نظر داریم.

رئیس سازمان محیط زیست گلستان گفت: با توجه به تعداد زیاد آتش سوزی در پارک ملی گلستان نیاز بوده که پایگاه و یگان امدادی برای مهار آتش سوزی به صورت ثابت در این پارک تجهیز و راه اندازی شود.

وی همچنین افزود: علت این آتش سوزی سهل انگاری مسافران بوده و خسارت وارده بیشتر به مراتع و درختچه ها و درختان بلوط بوده است.

مهاجر درخصوص کمک و همکاری نیروها برای خاموش کردن آتش، اظهار کرد: نیروهای محیط زیست، هلال احمر، منابع طبیعی، نیروهای مردمی و نیروهای بسیج و سپاه کمک زیادی در اطفا حریق نمودند.

هفته گذشته نیز آتش سوزی در پارک ملی گلستان سبب  سوختن بیش از 800 هکتار از اراضی این پارک ملی شد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها