کد خبر: 665038
تاریخ انتشار: ۲۷ مرداد ۱۳۹۳ - ۰۷:۳۹
در ویژه برنامه‌های «دین، نشاط، زندگی» آستان قدس رضوی :
رئيس اداره پاسخگويي به سؤالات ديني آستان قدس رضوي گفت: سلسله جلسات «دين، نشاط، زندگي» حرم مطهر رضوي اين هفته با موضوع رضایت اجتماعی میزبان عموم زائران است.

به گزارش خبرنگار جوان به نقل از  پايگاه اطلاع‌رساني آستان قدس رضوي، جواد هاشمي با بيان اين خبر گفت: حجج اسلام و المسلمين دکتر عبادس پسندیده عضو کارگروه آموزش و پرورش شورای عالی انقلاب فرهنگی و مدیر گروه حدیث و علوم روانشناختی موسسه پژوهشکده علوم و معارف حدیث، سخنران جلسات «دين، نشاط، زندگي»،  25 تا 31 مرداد ماه است.

وي دوستی و نقش آن در رضایت اجتماعی، خوش اخلاقی، تعامل مثبت با دیگران، مهارت‌های هم‌نشینی و مهارت هم‌زیستی با مخالفان را موضوعات اين جلسات عنوان كرد.

هاشمي با بيان اينكه اين جلسات همه روزه از ساعت 17:45 تا 19:45 در صحن جمهوري اسلامي حرم مطهر رضوي ميزبان عموم زائران حرم مطهر است، بيان كرد: اين جلسات از جمله برنامه‌هاي موفق اداره پاسخ‌گويي به سوالات ديني است كه در آن سعي شده با نگاه‌هاي عميق به مسائل معرفتي، تربيتي و خانوادگي، فرصتي را براي پرسش و پاسخ، انديشيدن، فهميدن و رسيدن به معارف زلال و ناب ديني فراهم آورد.

رئيس اداره پاسخگويي به سؤالات ديني آستان قدس رضوي با اشاره به اينكه پرسش‌گري از جمله مسائل حياتي و مهمي است كه رشد و تعالي هر فكر و انديشه‌اي وابسته به آن است، گفت: يكي از اصولي‌ترين اهداف اين اداره ايجاد بستر و فضاي مناسب جهت پرسش و پاسخ است؛ از اين‌رو سلسله نشست‌هاي«دين، نشاط، زندگي» در حرم مطهر رضوي تدارك ديده شده است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار