رضا عباسی گفت:با توجه به سکونت حدود 600 خانوار در مسکنمهر شهرک گلستان، برای تامین رفاه و آسایش مردم این منطقه باید آسفالت شدن این منطقه با جدیت پیگیری شود.
رئیس اتحادیه تعاونیهای مسکنمهر گرگان افزود: پروژه مسکنمهر شهرک گلستان به عنوان نخستین تعاونی در منطقه به بهرهبرداری رسیده و این پروژه در استان با بیش از 15 میلیون تومان انجام شده است.
وی با بیان اینکه ساکنین شهرک گلستان توانایی پرداخت هزینه آسفالت آن منطقه را نداشته و حتی در ارائه اقساط خود دچار مشکل هستند، تصریح کرد: شورا و شهرداری باید در زمینه مساعدت آسفالت شهرک گلستان اهتمام ورزد زیرا این اقشار ضعیف و زیرخط فقر بوده و بیشتر به کمک مسئولان شهری نیاز دارند.
عباسی بیان داشت: انجام آسفالت شهرک گلستان نیازمند ویژهبینی از سوی مسئولان بوده که با به سرانجام رسیدن آن گرهای از مشکلات ساکنان منطقه بازخواهد شد.