معاون صنایع کوچک شرکت شهرکهای صنعتی کشور در این نشست اظهار داشت: خروج اقتصاد کشور از رکود مهمترین سیاست و اولویت دولت است که در این راستا سیاستهای خروج از رکود تدوین و طراحی شده است.
غلامرضا سلیمانی معاون صنایع کوچک شرکت شهرکهای صنعتی کشور افزود: دولت یازدهم به دنبال این است که با ارایه بستههای سیاستی جدید در حوزه خروج از رکود، توسعه صنایع کوچک و بسترسازی برای ایجاد اشتغال پایدار را فراهم ساخته و ضمن تثبیت بازار،سرمایهگذاری را نیز رونق و افزایش دهد.
وی تصریح کرد: طی سالهای گذشته رکود اقتصاد خسارتهای فراوانی به بخش صنعت وارد کرده است که دولت تدبیر و امید عزم خود را برای بازگشت این واحدها با رونق و خروج از رکود به کار گرفته است.
معاون صنایع کوچک شرکت شهرکهای صنعتی کشور با بیان اینکه از 14 هزار واحد صنعتی دارای رکود، بیبازده و ورشکسته در کشور، 70 درصد آنها در سالهای 85 تا 92 و در دولتگذشته تعطیل شدهاند، بیان داشت: امروز برای خروج از رکود نه تنها دولت بلکه بخش خصوصی و سرمایهگذاران نیز باید آستینها را بالا زده و وارد میدان شوند.
سلیمانی تحریمها، رکود بازار، افزایش نرخ ارز و کاهش صادرات را از جملهعوامل موثر در رکود واحدهای صنعتی عنوان کرد و اظهار داشت: هم اکنون 81 هزار واحد صنعتی در کشور وجود دارد که 14 هزار واحد آن به دلیل عدم توجیه اقتصادی و بهرهوری لازم تعطیل شدهاند.
وی از اختصاص 120 هزار میلیارد ریال به منظور رشد ظرفیتهای اقتصادی در بخش تولید طی سال جاری خبر داد و گفت: این اعتبار به رونق واحدهای زیانده و احیای صنایع نیمه تعطیل اختصاص خواهد یافت که با تزریق این اعتبار شاهد ایجاد 250 هزار شغل جدید در کشور خواهیم بود.
حامد یحیی مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان مرکزی نیز از وصول پیشنهاد سرمایهگذاری بخش خصوصی با حجم اعتباری 60 میلیارد ریال در بخشهای مختلف آموزشی و پژوهشی بخش تولید خبر داد.