کد خبر: 664449
تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۳:۱۸
مدیرکل پست استان اردبیل خبر داد
مدیرکل پست استان اردبیل از آمادگی پست استان اردبیل را در زمینه همکاری با کانون‌های تبلیغاتی استان اردبیل در قالب سرویس «پست رسانه» خبر داد.
به گزارش خبرنگار جوان از اردبیل، احمد عبداللهی با بیان پتانسیل‌های بالقوه واحدهای تابعه پست استان اردبیل اظهار کرد: جوابگویی به انبوه مراجعات روزانه مردم به باجه‌ها و دفاتر پستی، مراجعه مستمر موزعین پست به اماکن مسکونی، تجاری و اداری، قبول و جابجایی میلیون‌ها پاکت و بسته پستی از طریق واحدهای پستی از فعالیت‌های پست استان اردبیل است.

وی از آمادگی پست استان در زمینه تحقق شعار «پست رسانه در خدمت معرفی کالا و خدمات شما» با همکاری لازم با مدیران کانون‌های آگهی تبلیغاتی استان خبر داد.

مدیرکل پست استان اردبیل افزود: برخورداری پست استان از امکانات گسترده انسانی، لجستیکی، فضاهای تبلیغاتی درون باجه ها و بیرون ساختمان‌های پستی، بانک جامع اطلاعات کدگذاری، سرویس‌های نوین الکترونیکی از جمله پست مستقیم، پست جواب قبول، کارت پستال، تمبر اختصاصی و.... بستر مناسبی برای معرفی کالا و خدمات شرکت‌ها و موسسات به بازارهای هدف با ساده‌ترین و کم هزینه‌ترین روش است.

عبداللهی اظهار امیدواری کرد با دوراندیشی مدیران کانون‌های تبلیغاتی استان بتوان گام‌های موثری را در راستای پیشبرد اهداف کانون‌های تبلیغاتی برداشت.

این مسئول با اشاره به اطلاع‌رسانی‌های انجام یافته برای مدیران کانون‌های تبلیغاتی با ارسال بروشور راهنمای سرویس پست رسانه، از مدیران کانون‌های تبلیغاتی فعال در امر تبلیغات و صاحبان مشاغل نیازمند به تبلیغات خواست تا جهت کسب اطلاعات بیشتر از شرایط بهره‌مندی از امکانات تبلیغاتی و اطلاع‌رسانی سرویس پست رسانه با واحدهای بازاریابی و روابط عمومی پست استان با شماره تلفن‌های 33619718 و33619080تماس بگیرند.

انتهای پیام/

ـــــــــــــــــــــــــــــ

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها