کد خبر: 664210
تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۴:۱۰
امام جمعه دامغان :
امام جمعه دامغان در گردهمایی بزرگ خبرنگاران استان سمنان گفت: بزرگترین رسالت خبرنگار امانتداری است.
حجت الاسلام والمسلمین "سید محمود ترابی "  امانتداری ،صداقت و درستکاری را از  ویژگی های یک خبرنگار دانست و یادآور شد خبرنگار نباید از طرف خود مطلبی را به خبر اضافه و یا از ان کم کند بلکه باید خبر را با صداقت گزارش دهد.
وی اظهار کرد: از دیگر ویژگی های مهم خبرنگار این است که باید عامل وحدت در میان مردم و دولت و قوای سه گانه باشد و برای سوق دادن جامعه به سمت این وحدت باید تلاش کند.
امام جمعه دامغان همچنین با بیان اینکه خبرنگار الزاما نباید هر مطلب راستی را در اخبارش منعکس کند خاطرنشان کرد: گاه گفتن و بیان کردن یک مطلب راست ممکن است مفاسدی را به دنبال داشته باشد لذا اگر این مطلب راست، مفسده اش بیشتر از گفتن آن است نباید گفته شود.
حجت الاسلام والمسلمین ترابی با اشاره به نقش بسیار مهم خبرنگاران در نمایاندن جنایات رژیم غاصب صهیونیستی به دنیا تصریح کرد: خبرنگاران مهمترین عامل فشار افکار عمومی جهان بر علیه صهیونیست ها در جنگ غزه بودند
وی ادامه داد:رژیم صهیونیستی که این بار مسئله کودک کشی را در راس جنایات خود قرار داده بود با اخبار و گزارشاتی که خبرنگاران متعهد از جنایات این رژیم غاصب به جهانیان  عرضه کردند مورد فشار قرار گرفت و متاثر از اخبار و گزارش های خبرنگاران بود که همه ملتها و اقشار به میدان آمده و بر علیه اسرائیل موضع گرفتند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار