کد خبر: 664012
تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۱:۴۱
مدیرعامل برق گلستان:
در هفته دولت 11 طرح برق رسانی در گرگان مانند تامین برق متقاضیان شهری و روستایی ، تامین برق مسکن مهرهای زیتون و راه آهن و غیره بهره برداری خواهند شد.

قاسم شهابی گفت:  طرح های اصلاح و بهینه سازی در گرگان، امسال درهفته دولت اجرا می شود.

مدیرعامل توزیع نیروی برق استان گلستان افزود: این طرح ها با 15 میلیارد ریال اعتبار اجرایی می شود.

وی در ادامه بیان کرد: در راستای اجرای این طرح ها 11 هزار و 610 متر شبکه فشار ضعیف و 2 هزار و 236 متر شبکه فشارمتوسط ساخته شده است.

شهابی از نصب 23 ترانسفورماتور جدید در این مدت خبر داد و گفت: ظرفیت این ترانسفورماتورها 3 هزار و 510 کیلووات است.

مدیرعامل توزیع نیروی برق استان گلستان با بیان اینکه پروژه های غرب شهرستان گرگان تحت 4 عنوان افتتاح شده، اضافه کرد: اجرای طرح های اصلاح و بهینه سازی شهری و روستایی، رفع حریم بلوار شهید صیاد شیرازی، تامین برق متقاضیان شهری و روستایی ، تامین برق مسکن مهرهای زیتون و راه آهن از مهم ترین عناوین طرح های قابل افتتاح در هفته دولت است.

وی افزود: اجرای این طرح ها بهره مندی 2 هزار و 250 مشترک در غرب شهر گرگان را از نعمت برق مطمئن و پایدار همراه داشته است.

این مقام مسئول در پایان گفت: 23 دستگاه ترانسفورماتور جدید به قدرت 4 هزار و 925 کیلووات در غرب شهرستان  گرگان نصب شده و این طرح ها با بیش از 15 میلیارد ریال اعتبار اجرایی شده است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها